Cătălin Cazacu, mesaj controversat de ziua Ramonei Olaru: ”Ne facem rău reciproc”. Asistenta TV împlinește astăzi 33 de ani

Cătălin Cazacu i-a făcut Ramonei Olaru o urare unică de ziua ei de naștere. 

Ramona Olaru împlinește astăzi vârsta de 33 de ani. Frumoasa asistentă TV s-a sărbătorit în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani, unde a primit cele mai calde urări și surprize. Mai mulți prieteni apropiați de-ai asistentei TV au ținut să-i transmită cele mai bune gânduri, printre care și partenerul ei de viață, Cătălin Cazacu, care a vrut să imortalizeze momentul acesta special chiar pe rețelele de socializare. 

„Ea e Ramona Olaru, de mulți ani îmi e prietenă și de ceva timp îmi este jumătate, deși am știut tot timpul că ea este femeia pe care am căutat-o toată viața, a durat ceva timp până să ne facem “rău” reciproc și să lăsăm pe alții în pace. Am învătat multe prostii de la ea, dar cel mai mare lucru care m-a învățat a fost să iubesc și pentru asta o să o respect toată viața. Azi e ziua ei, face 33 de ani, nu mai e chiar tânără și o mai și dor oasele…..asta vede ea, de unde stau eu văd doar că de la an la an arată tot mai spectaculos și că pentru mine este “cea mai perfectă”…. Mda. La mulți ani, Ramona!, a scris Cătălin Cazacu pe Instagram.

Cătălin Cazacu, declarații unice despre Ramona Olaru

În urmă cu ceva timp, Cătălin Cazacu a făcut câteva declarații cu privire schimbarea pe care Ramona Olaru a produs-o în viața lui.

„Ramona a reușit însă ce nu a mai putut face nimeni: să mă pună să mă trezesc de dimineață. Nu credeam că o să fac vreodată așa ceva. Mă culc la 9 jumătate (21.30, n. red.), deci Vulturul de Noapte s-a transformat ușor într-un fel de Rândunică de Zi”, a spus Cătălin Cazacu pentru Fanatik.

Cătălin Cazacu: „Da, m-am făcut băiat serios”

Cătălin Cazacu a vorbit de mai multe ori și despre o posibilă nuntă cu Ramona Olaru și pare că aceasta se apropie din ce în ce mai mult. Potrivit bărbatului, asistenta TV este o femeie unică, care a reușit să-i schimbe complet stilul de viață.

„Da, m-am făcut băiat serios. Am trei pisici acasă, dacă o socotim și pe Ramona. Nu știu ce se întâmplă, e ceva cu mercur retrograd (râde, n. red.). (…) Dacă plecăm de la premisa că eram mai neliniștit înainte, da, putem spune că Ramona m-a liniștit. Mai sunt Vultur de Noapte, dar am cuibul meu. Dar cred că așa se vede din exterior”, a spus Cătălin Cazacu. „Ramona e unică. Ea a fost tot timpul în jurul meu. Suntem prieteni de mult. Noi nu ne plictisim niciodată împreună. Am fost prima oară prieteni. Ne spunem totul. Vorbim orice, nu ne plictisim. Ăsta este secretul relației noastre”, a mai adăugat Cătălin Cazacu.

Cum s-au cunoscut cei doi

Cătălin Cazacu a povestit cum s-a cunoscut cu Ramona Olaru. Dacă la început erau buni prieteni, pe parcurs au ajuns să-și dea seama că sunt făcuți unul pentru celălalt.

„Noi suntem din 2018 prieteni foarte buni, am petrecut enorm de mult timp împreună în toți anii aștia. Suntem prieteni, asta e mișto la noi, că noi suntem prieteni și când cunoști un om prin baza unei prietenii mai devreme sau mai târziu îți place sau nu de el. Am ajuns să ne apropiem, mai ales că în ultima perioadă suntem singuri amândoi. Petrecând timp împreună am ajuns să ne apropiem. N-a fost o chestie gândită, s-a întâmplat.

La nunta mea, am zis că mă distrez. Lucrăm la două televiziuni diferite și e greu să plecăm undeva acum. Săptămâna viitoare eu plec in Grecia, pe barcă. Mi-aș fi dorit să vină cu mine. Am călcat in străchini până la vârsta asta încât nu mai am străchini. Mi-a ajuns. E foarte mișto ce se întâmplă acum”, a precizat Cătălin Cazacu la ”Teo Show”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 07 iul 2022, 13:18 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience