Cristian Şofron (Teatrul "Stela Popescu"): Noi revenim pe scenă pe 14 mai, cu spectacolul "Ceapa" de Aldo Nicolaj

Data publicării:
Cristian Şofron ( manager Teatrul "Stela Popescu")
Descriere foto: Cristian Şofron ( manager Teatrul "Stela Popescu")

Teatrul "Stela Popescu" se va redeschide pentru public pe 14 mai, cu spectacolul "Ceapa" de Aldo Nicolaj, a afirmat actorul Cristian Şofron, managerul instituţiei.

"Noi revenim pe scenă vinerea următoare, pe 14 mai, cu spectacolul 'Ceapa' de Aldo Nicolaj, o comedie frumoasă, cu note grave. Deocamdată nu avem premiere, pentru că încă nu avem buget, încă nu ştim de ce bani vom dispune", a declarat, pentru AGERPRES, Cristian Şofron.

El a precizat că toată trupa teatrului este "surescitată" de ideea că vor începe treaba, dar există şi îngrijorare, fiindcă nu ştiu cât vor putea rămâne pe scenă.

"Toată lumea este surescitată că va începe treaba, dar sunt şi îngrijoraţi, fiindcă nu ştiu cât va ţine. Sperăm că nu se va mai întâmpla ca ultima dată, să ţină puţin şi după aceea să se revină la restricţii. Dar să sperăm că de data aceasta nu se va mai întâmpla aşa", a mai spus Şofron.

Managerul a precizat că face demersuri pentru a găsi şi spaţii exterioare pentru stagiunea estivală.

"Da, cu siguranţă ne dorim să ne jucăm spectacolele şi în spaţii exterioare. Deja am vorbit pentru grădina de la Herăstrău şi încerc să mai găsesc spaţii prin Bucureşti care să se preteze performant la jucatul afară. Aici, spre deosebire de Odeon, mai sunt spectacole care merg prezentate în afară, avem şi o serie de spectacole pentru copii şi este o cu totul altă zonă", a mai spus Cristian Şofron.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Teatru - Opera


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel