Cristian Boureanu și Cristina Belciu s-au despărțit. Care este motivul ce a dus la ruptura dintre cei doi

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Cristina Belciu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cristina Belciu, Instagram

Cristian Boureanu și Cristina Belciu au pus capăt relației.

Cristian Boureanu și Cristina Belciu s-au despărțit, după doar cinci luni de relație. Deși au pus capăt oficial poveștii lor dragoste, cei doi spun că încă se iubesc și au doar cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt.

"Cristina a fost cel mai bun și frumos cadou de la destin, pe care l-am primit în ultima perioadă. O dragoste neașteptată și împărtășită de amândoi, la maximum, care ne-a făcut să trecem peste orice judecăți și prejudecăți și să încercăm să fim împreună.

Cristina e matură și educată, cu un suflet excepțional și o inimă enormă, o fată cum nu credeam că o să întâlnesc și pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu că a adus-o în viața mea. O veritabilă lady, cu un suflet de copil. Și care a reușit să-mi schimbe viața în bine mie și, mai ales, paradoxal, fetei mele, Ioana, pe care a reușit să o ajute să-și descopere pasiunea și talentul. Multumesc pentru tot, Cristina!", a spus Cristian Boureanu, potriviti Cancan.

Ce spune Cristina Belciu despre despărțire

Motivul care a dus la despărțirea lor a fost lipsa de compatibilitate, spune ea. Cu toate acestea, femeia nu regretă nicio clipă povestea de dragoste din care tocmai a ieșit.

"Am un respect deosebit pentru Cristi, nu îi pot reproșa nimic, este un bărbat care mi-a arătat că manierele și bunătatea încă există în lumea aceasta. Am încheiat relația așa cum am și început-o, strângându-ne strâns în brațe, căci doi oameni care se iubesc, în ciuda lipsei de compatibilitate, nu o pot face în altă manieră.

Mă gândesc la ce a fost, cu zâmbetul pe buze, cu recunoștință și admirație, fără niciun regret, și cu siguranță această întâlnire nu a fost întâmplătoare, ne-a lăsat cu ceva important!", a declarat Cristina Belciu pentru sursa citată.

În urmă cu ceva timp, fosta iubită a lui Cristian Boureanu se gândea la nuntă

„Sunt niște idei pe care orice fetiță le are în minte de mică și cred că își proiectează în gând rochia de mireasă, ca orice femeie. Dar sunt niște discuții pe care o să le purtăm la momentul potrivit, pentru că viața e atât de frumoasă, o lăsăm să curgă. Să vedem cu ce o să ne surprindă”, declara Cristina Belciu, pentru Antena Stars.

Citește și: Carmen Harra DESFIINȚEAZĂ noua relație a lui Cristian Boureanu: „Temporară. Nu este neapărat compatibilă”

Monica Tatoiu a RUPT prietenia cu Cristian Boureanu: Fiecare cum își așterne, așa doarme



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel