Carmen Harra DESFIINȚEAZĂ noua relație a lui Cristian Boureanu: „Temporară. Nu este neapărat compatibilă”

Data actualizării: | Data publicării:
Carmen Harra, previziuni despre relatia lui Cristian Boureanu cu Cristina Beliciu. Captură video PRIMA TV
Descriere foto: Carmen Harra, previziuni despre relatia lui Cristian Boureanu cu Cristina Beliciu. Captură video PRIMA TV

Carmen Harra a făcut câteva previziuni despre noua relație a lui Cristian Boureanu

Carman Harra a avut o intervenție video în emisiunea „Exclusiv VIP”, de la Prima TV, unde a vorbit despre noua relație a omului de afaceri Cristian Boureanu. Acesta a început, recent, o nouă poveste de dragoste alături de bloggerița Cristina Beliciu, după ce s-a despărțit de Laura Dincă. Noua iubită a fostului deputat este cu 25 de ani mai tânără decât el. 

 

„Mă uit din mai multe puncte de vedere. Mă uit din punct de vedere psihologic, mă uit din punct de vedere al chartuilor lor numerologice. Văd o combinație foarte interesantă și o conexiune foarte puternică, la început. Nu este o relație karmică, nu este o relație de suflet pereche, este doar o relație temporară, cu care el ne-a obișnuit, pentru că a avut multe relații temporare. Tipul uman al domnului Boureanu este că el este un om independent. Cifra lui numerologică este 1. De fapt, are de două ori această cifră, ceea ce nu-i dă posibilitatea să rămână în nicio relație pe parcursul vieții. El are relații temporare, iar cu această nouă iubită are o relație foarte intensă, care se termină brusc. Amândoi sunt în aceeași perioadă a vieții lor, se găsesc în ceea ce se numește Anul personal 5, care nu duce neapărat la un mariaj între ei și nici nu cred că va fi cazul. Ea are problemele ei, interioare, ea este foarte introvertită, atât cât este ea de spectaculoasă, are probleme de încredere și are probleme de comunicare. Relația dintre ei nu este neapărat compatibilă și, așa cum am spus, poate să dureze o perioadă relativ scurtă.”, a declarat Carmen Harra, la Prima TV.

Cristian Boureanu a fost căsătorit cu Valentina Pelinel. Aceasta din urmă a divorțat și s-a căsătorit cu nașul lor de cununie, Cristi Borcea. 

 

Noua relație i-a stricat prietenia cu Monica Tatoiu

Monica Tatoiu și Cristian Boureanu erau prieteni buni. Cearta dintre cei doi ar fi pornit după ce vedeta a făcut câteva afirmații vizavi de iubitele mai tinere ale fostului deputat. Cristian Boureanu i-ar fi spus Monicăi Tatoiu că se bagă acolo unde nu trebuie, mai ales că partenera politicianului este în vârstă de doar 24 de ani. Monica Tatoiu i-a șters numărul de telefon al lui Cristi Boureanu.


„Am să spun o chestie. Cristi Boureanu nu mai are telefonul meu în agendă. Eu am comandat. Chestia asta… Nu e copilul meu! Nu îmi permit să hotărăsc alegerile fiului meu. Fiecare cum își așterne, așa doarme. M-a supărat reacția după ce a apărut o chestie la voi, la WOWbiz și a zis că… Eu nu am nevoie de prieteni! Eu am 5 pisici și pe Tatoiu. Fiul meu… mai așa. M-a acuzat că mă bag unde nu-mi fierbe oala și probabil că are dreptate. Ce am eu treabă cu ce face el? Măcar fiul meu să se deștepte. E cam necopt la 28 de ani”, a declarat Monica Tatoiu la „Teo Show”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel