Monica Tatoiu a RUPT prietenia cu Cristian Boureanu: Fiecare cum își așterne, așa doarme

Data publicării:
Monica Tatoiu și Cristian Boureanu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Monica Tatoiu și Cristian Boureanu, sursa foto Facebook

Monica Tatoiu și Cristian Boureanu s-au certat. Totul ar fi pornit de la iubita mai tânără a fostului deputat. 

Monica Tatoiu și Cristian Boureanu erau prieteni buni. Cearta dintre cei doi ar fi pornit după ce vedeta a făcut câteva afirmații vizavi de iubitele mai tinere ale fostului deputat. Cristian Boureanu i-ar fi spus Monicăi Tatoiu că se bagă acolo unde nu trebuie, mai ales că partenera politicianului este în vârstă de doar 24 de ani. Monica Tatoiu i-a șters numărul de telefon al lui Cristi Boureanu.


„Am să spun o chestie. Cristi Boureanu nu mai are telefonul meu în agendă. Eu am comandat. Chestia asta… Nu e copilul meu! Nu îmi permit să hotărăsc alegerile fiului meu. Fiecare cum își așterne, așa doarme. M-a supărat reacția după ce a apărut o chestie la voi, la WOWbiz și a zis că… Eu nu am nevoie de prieteni! Eu am 5 pisici și pe Tatoiu. Fiul meu… mai așa. M-a acuzat că mă bag unde nu-mi fierbe oala și probabil că are dreptate. Ce am eu treabă cu ce face el? Măcar fiul meu să se deștepte. E cam necopt la 28 de ani”, a declarat Monica Tatoiu la „Teo Show”.


După despărțirea de Laura Dincă, fostul politician și-ar fi găsit fericirea în brațele Cristinei Belciu, o bloggeriță cu 25 de ani mai tânără decât el. Monica Tatoiu a punctat că diferențele prea mari de vârstă nu îi vor aduce fericirea fostului deputat. 


„Fata aia era cu vreo 20 și ceva de ani mai mică. Cum poate să reziste o astfel de relație?! Erau două lumi diferite.


(...) În momentul în care faci parte dintr-un anumit grup social și o aduci pe <<piți>> pe post de animal de companie, la un moment dat mușcă proprietarul. Bărbații cred că, la o anumită vârstă, dacă își iau un animal de companie tânăr, își păstrează vârsta. Fals! Creierul se atrofiază! Creierul poate să determine sexul să se mențină, sexul nu poate să determine creierul să se mențină. Asta este explicația tuturor acestor ruperi”, a mărturisit vedeta pentru WOWbiz.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel