Cristian Boureanu a fost prins băut la volan. Fostul deputat a rămas fără permis

Data publicării:
Cristian Boureanu, captură video YouTube
Descriere foto: Cristian Boureanu, captură video YouTube

 Cristian Boureanu a fost prins băut la volan pe DN 1

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost prins băut la volan, miercuri, pe DN 1, în oraşul Comarnic, poliţiştii rutieri suspendându-i dreptul de a conduce pentru o perioadă de 150 de zile.

VEZI ȘI: Întrebarea pusă de Denise Rifai, care l-a enervat pe Cristian Boureanu: „Sunteți sigură? Cine își asumă aceste declarații?”

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, în jurul orei 17,15, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Prahova, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe DN 1, în oraşul Comarnic au oprit pentru control un bărbat în vârstă de 50 de ani din municipiul Bucureşti, care ar fi efectuat o manevră de depăşire neregulamentară.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior bărbatul solicitând recoltarea de probe biologice de sânge.

Surse apropiate anchetei au precizat, pentru AGERPRES, că şoferul în cauză este Cristian Boureanu.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.175 de lei şi i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 150 de zile. 

 

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,11 mgL alcool pur în aerul expirat, ulterior bărbatul solicitând recoltare de probe biologice de sânge. În cauză, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.175 de lei și i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 150 de zile”, a precizat Poliția, potrivit DC News. 

Cristian Boureanu, înșelat de Valentina Pelinel. Cum și-a dat seama fostul politician: "Eu eram amic cu Cristi Borcea"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel