Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea nu s-a mai putut abține și a răbufnit, după ce Zanni l-a acuzat de nenumărate ori pe TJ Miles că nu s-a bucurat de întoarcerea sa la Survivor All Stars. Acesta susține că nu mai este locul lui în competiție, după ce a pierdut duelul eliminatoriu.

Întoarcerea lui Zanni la Survivor All Stars nu a stârnit reacțiile așteptate de concurent. După ce a pierdut duelul cu TJ Miles, toată lumea se aștepta să fie eliminat. Cu toate acestea, Zanni a mers în exil, acolo unde a stat timp de o săptămână. Când s-a întors, acesta se aștepta ca cel care l-a eliminat din competiție și, totodată, cel care îi era prieten să se bucure că nu a plecat acasă și să-i sară în brațe, lucru care nu s-a întâmplat. De aici, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Zanni l-a acuzat de nenumărate ori pe TJ Miles că prietenia din ei nu este una reală și că trebuia să se bucure de revenirea sa.

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „De câteva zile e tras la răspundere că nu s-a bucurat”

Cristi Mitrea a fost invitat în emisiunea „La Măruță” și a comentat atitudinea pe care a avut-o Zanni în ultima perioadă, după întoarcerea sa din exil și, mai ales, comportamentul pe care l-a avut la adresa lui TJ Miles.

„Pe el nu-l interesează să câștige, la el e frăție. Pe mine mă deranjează faptul că are nevoia asta nebună de atenție. De fapt nici nu știu dacă mă deranjează că o înțeleg, probabil e din cauza unor traume mai vechi din copilărie și atunci ai nevoia asta de atenție și de afecțiune. Adică vorba lui TJ Miles, Zanni trebuia să îl țină mai mult în brațe decât 10 secunde, că poate atunci nu se mai arăta așa supărat, nu mai era dezamăgit. TJ Miles este de câteva zile tras la răspundere că nu s-a bucurat.

Dacă ești un om cerebral și știi ce înseamnă un concurs, ești competitiv și știi de ce te-ai dus acolo, eu nu m-aș aștepta ca cineva să sară în sus de bucurie că eu, din nimic, acest perdant, acest eliminat vin și mai am încă o șansă la 100.000 de euro, spre deosebire de tine care ai stat, ai muncit și ai trudit și m-ai eliminat. Trebuie să fiu ipocrit să zic că m-aș aștepta să sari și să dai cu confeti că a venit Mitrea înapoi. Nu, frățiorule. Poți să iei, să mă pupi, să mă întrebi ce fac și să mă feliciți”, a spus Cristi Mitrea, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Te-ar putea interesa și: Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

„Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Cristi Mitrea susține că nu mai este locul lui Zanni în competiție, după că a pierdut duelul eliminatoriu.

„Nu mă interesează că e cel mai bun. A fost eliminat?! Gata, am terminat discuția. Pentru mine nu mai există în concurs. Dacă e să fim corecți, ai fost eliminat, băiatul meu, știi când ne mai vedem? La testimoniale, că de aici încolo nu contezi, nu mai ai valoare în concurs. Ăia care au muncit și au murit acolo atâtea luni, cap coadă, fără să-i elimine nimeni, ăia au constanță, tu nu ai”, a mai precizat Cristi Mitrea, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Te-ar putea interesa și: Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Te-ar putea interesa și: Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel