Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

Zanni se arată extrem de dezamăgit de faptul că TJ Miles nu s-a bucurat pe cât și-ar fi dorit de întoarcerea sa la Survivor All Stras, după întoarcerea din exil.

Întoarcerea lui Zanni în tabăra Los Bandidos nu a stârnit reacțiile așteptate de concurent. El s-a arătat dezamăgit în primul rând de TJ Miles, având în vedere că cei doi au fost ca frații pe tot parcursul competiției Survivor All Stars. Cei doi au intrat la duelul de eliminare, care a fost câștigat de Zanni. Deși toată lumea se aștepta să iasă din competiție, acesta a mers în exil, unde a stat timp de o săptămână.

Zanni tună și fulgeră. Concurentul îl acuză pe TJ Miles că nu s-a bucurat de întoarcerea sa la Survivor: „Când se întoarce fratele tău îl iei pe sus”

Când s-a întors în camp, Zanni se aștepta ca TJ Miles, cel care l-a eliminat din competiție în urma duelului și cel care i-a fost prieten pe toată durata competiției să-i sară în brațe, ceea ce nu s-a întâmplat, iar de aici lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. În timp ce Zanni îl acuză pe TJ Miles că nu s-a bucurat și că, de fapt, nu i-a fost prieten, cel din urmă susține că trebuia să fie bucuros că s-a întors în competiție și nu să facă acuzații care nu își au rostul.

„Când te întorci de la un duel și vii din exil, tu trebuie să fii fericit, să zici «Bă, sunt înapoi, ce tare, sunt binecuvântat, sunt în Survivor, nu am plecat acasă»”, a declarat TJ Miles.

„Cine nu a fost fericit?”, a spus Zanni.

„Păi tu ai uitat că nu ai fost fericit?”, a întrebat TJ Miles.

„Nu am fost fericit pentru că tu nu erai fericit”, a precizat Zanni.

„Păi eu eram fericit”, a replicat TJ Miles.

„Nu, nu erai fericit”, a ținut să sublinieze Zanni.

„Bă, am venit la tine și te-am luat în brațe”, a mărturisit TJ Miles.

„Nu m-ai luat în brațe”, a spus Zanni.

Te-ar putea interesa și: Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”

„Trebuia să spui «S-a întors Zanidache, bă. Îți dai sufletul»”

Nemulțumirea lui Zanni a fost provocată de faptul că TJ Miles nu s-ar fi bucurat deloc de revenirea sa în competiție. Zanni și-a exprimat dezamăgirea, spunând că aștepta ca TJ Miles să îl primească cu entuziasm, așa cum ar face un frate. În replică, TJ Miles a argumentat că a fost fericit pentru întoarcerea lui Zanni și că nu trebuie să-l acuze că nu s-a bucurat suficient.

„Când se întoarce fratele tău ești bucuros că s-a întors, îl iei pe sus. Și dacă nu mă luai în brațe, tot trebuia să se vadă pe fața ta. Trebuia să spui «S-a întors Zanidache, bă. Îți dai sufletul»”, a mărturisit Zanni.

„Dacă ăsta este un motiv să te superi pe mine și anulează tot ce am făcut împreună aici...”, a spus TJ Miles.

„Ce am făcut împreună noi doi să continuăm în competiție?”, a precizat Zanni.

„Am făcut strategii împreună, am luptat împreună, am adus puncte împreună, am adus ștafete împreună, ne-am bucurat împreună, am dormit unul lângă altul”, a declarat TJ Miles.

„Și ăsta era motiv să te bucuri că m-am întors”, a spus Zanni.

„Și m-am bucurat, dar nu poți să mă judeci că nu m-am bucurat destul sau că n-am sărit în brațele tale”, a mărturisit TJ Miles.

„Bucuria și frăția eu o văd la Războinici. La Faimoși n-am văzut-o. Te văd că vrei să fii frate cu Războinicii, că te duci după ei în junglă. Întoarcerea meu nu te-a bucurat absolut deloc”, a mai declarat Zanni.

Te-ar putea interesa și: Ce meserii a avut Zanni înainte de Survivor All Stars: „Alte joburi nu mergeau, nu mă primeau”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel