Andreea Mantea, emoționată până la lacrimi de fiul ei, David. Ce a făcut băiețelul vedetei: "Am rămas blocată!"

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Mantea, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Mantea, instagram

Andreea Mantea a fost emoționată până la lacrimi de fiul său, David. Vedeta a rămas fără cuvinte.

Andreea Mantea este tare mândră de fiul său, David. Recent, vedeta a dezvăluit că ea și băiețelul ei au făcut o listă de dorințe pentru ceea ce îți doresc de sărbători, dar au notat și lucrurile pentru care sunt recunoscători.

Andreea Mantea, emoționată până la lacrimi de fiul ei, David

Vedeta și fiul său au trecut pe foaie 11 lucruri pe care și le doresc de sărbători, dar și 11 lucruri pentru care sunt recunoscători. Deși Andreea Mantea se aștepta ca fiul său să ceară jucării, vedeta a avut o surpriză când a citit ce dorințe are David. 

„Îmi place să experimentez fel și fel de lucruri. Trebuia să scriu 11 lucruri pentru care sunt recunoscătoare și 11 lucruri pe care mi le doresc și a scris și el 11 lucruri pentru care este recunoscător (n.r. David, fiul ei). M-a blocat. Am plâns!

Doamne, dacă mă vedeai, vai de capul meu! Le am pozate undeva în telefon, dar cred că durează să le găsesc. El mulțumea că are o mamă bună, mulțumea că are un pat. Măi, deci mulțumea pentru niște lucruri atât de simple, încât am rămas blocată. Mă așteptam să fie și o doză de superficialitate, pentru că dacă el a intrat acum în sânul școlii degeaba a crescut într-un fel lângă mine, pentru că încet-încet o să-l schimbe copiii din jurul lui, anturajul.

O să se schimbe, o să aibă alte alegeri. Baza rămâne bază, dar pentru moment, când află de un lucru nou, ăla e mai important. Și mi-era teamă ca nu cumva să vină cu ceva superficial. Și n-a venit.”, a povestit Andreea Mantea, într-un interviu exclusiv, pentru emisiunea „Culisele Iubirii”.

Care sunt cele mai mari dorințe ale lui David, fiul Andreei Mantea

Andreea Mantea a rămas surprinsă de faptul că David își dorește lucruri simple și nu jucării, ca alți copii de vârsta lui. 

„Și printre cele 11 de lucruri pe care și le dorea: să vorbească o fetiță cu el, să-i mai facă mama nu știu ce plăcintă, să-l lase mama să se uite și el la serial, să mai meargă la țară să vadă cocoșul. Măi, deci avea niște…

Și să-i aducă Moș Crăciun pijamale pufoase. Și am rămas blocată. Adică nu avea nimic, avioane, jocuri și alte nebunii. M-am bucurat, chiar m-am bucurat foarte tare”, a mărturisit Andreea Mantea.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de AndreeaMantea (@andreeamantea)

Cum a devenit cititul o dependență pentru David

„Văzându-mă pe mine cu cartea în mână s-a apucat și el de citit, de plictiseală. Acum am ajuns să-l cert să lase cartea, s-a întâmplat acum 3 zile, ne-am certat la cuțite. Era ora 14:00 și s-a apucat de citit și la 17:00 tot cu nasul acolo. Și i-am zis să iasă să ia aer și s-a dus tot cu cartea.”,  a declarat Andreea Mantea în cadrul podcastului Te Ascult cu Ilinca Vandici.

Citește și: Andreea Mantea, motivul pentru care nu poartă bijuteriile primite de la mama sa: „Le țin undeva în cutie” https://www.spectacola.ro/andreea-mantea-motivul-pentru-care-nu-poarta-bijuteriile-primite-de-la-mama-sa-le-tin-undeva-in-cutie_21718.html

Fiul Andreei Mantea refuză să-și vadă tatăl. Ce a dezvăluit vedeta: „Nu mă mai bag” https://www.spectacola.ro/fiul-andreei-mantea-refuza-sa-si-vada-tatal-ce-a-dezvaluit-vedeta-nu-ma-mai-bag_23737.html



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel