Andreea Mantea, motivul pentru care nu vrea să se căsătorească: ”În viața mea sentimentală am făcut doar greșeli”

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Mantea, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Mantea, instagram

Andreea Mantea a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să se căsătorească. 

Andreea Mantea a fost invitată  în emisiunea prezentată de Oana Radu, ”Detectorul de minciuni”,, unde a făcut dezvăluiri neașteptate despre viața ei personală. De-a lungul timpului, prezentatoarea TV a avut doar ghinion pe partea sentimentală.

Andreea Mantea nu vrea să se căsătorească

Andreea Mantea a mărturisit că în prezent se focusează pe creșterea fiului său și consideră că a trecut timpul și nu e cazul să se mai gândească la măritat.

„Nu. După o vârstă îți ridici atât de mult standardele încât ai de câștigat dacă nu mai placi pe nimeni. E mai bine așa. Nu e vorba de vrut aici. După o vârstă nu mai este vorba despre ce-ți dorești, ci despre ceea ce-ți aduce viața”, a ținut să spună Andreea Mantea.

Andreea Mantea a recunoscut că a făcut numai alegeri proaste în ceea ce privește viața sentimentală.

. „Degeaba vreau eu acum să am o vacanță de vreo două săptămâni. Degeaba vreau, pentru că știu că nu e posibil. Eu, până la această vârstă, în viața mea sentimentală am făcut doar greșeli. Am ținut-o dintr-o greșeală în alta”, a mai spus Andreea Mantea.

Cu toate astea, vedeta susține că dacă va exista un bărbat care să-i placă, nu va spune NU. Totuși, nu -și va face planuri de viitor cu acesta și nu se va implica emoțional mai repede decât este cazul. 

„Există David în viața mea acum. Pentru nimic în lume eu nu o să mai stau să-mi pierd timpul prețios. Dacă pun ochii pe cineva și acel cineva mă place și vrem să bem un vin și să stăm de vorbă, nu zic că nu o să o fac, dar de implicare emoțională, sentimente, viață împreună, planuri, vise, nu”, a mai spus vedeta.

Prezentatoarea TV a declarat că în momentul de față nu își mai dorește copii.

”Nu. Nu mai vreau copil. Fiecare ne dorim în viață multe lucruri, asta nu inseamna ca se si indeplinesc. În acest moment, imi doresc atat de multe lucruri pentru copilul meu si pentru mine, cam atat. În acest moment, nu-mi doresc”, a mai spus Andreea Mantea.

Andreea Mantea, bătută în sarcină

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din România. Aceasta are mare succes pe plan profesional, dar nu poate spune același lucru și în ceea ce privește dragostea. În trecut, vedeta a trăit momente de groază alături de Cristi Mitrea, cu care are și un băiețel.  După mulți ani, Andreea Mantea a declarat că a fost supusă unor agreisuni fizice și verbale chiar în perioada în care era însărcinată cu David. Vedeta spune că atunci din iubire și milă nu a mers la Poliție să îl reclame pe tatăl copilului ei. Andreea Mantea l-a iertat de nenumărate ori pe Cristi Mitrea chiar dacă îi făcea viața un calvar. 


„Poate că vârsta, poate că eram speriată, poate că îmi era teamă de ceea ce va urma, poate că îmi era și milă, pentru că știu că avea nu știu ce alte probleme, nu știu exact, dar știu că dacă mai greșea sau i se mai făcea o altă plângere urma să fie arestat. Cred că asta m-a ținut și cred că respectul față de familia lui.Minutele în șir la telefon cu mama lui m-au făcut să dau înapoi și să-l înțeleg pe el. Din păcate, o femeie atunci când este lovită nu știu de ce, culmea că am făcut-o și eu, nu reacționează deloc cum ar trebui. Din contră, îi caută scuze celui care face asta, pentru că sunt și sentimente”, a mărturisit Andreea Mantea în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel