Cristi Borcea nu doarme de 11 ani: „Am insomnie acută!”. Ce i-a declanșat boala

Data publicării:
Cristi Borcea, foto Instagram
Descriere foto: Cristi Borcea, foto Instagram

Cristi Borcea suferă de o formă rară de insomnie și e dependent de somnifere de 11 ani. Omul de afaceri a mers la mai mulți specialiști, fără succes.

Cristi Borcea nu mai doarme bine de 11 ani. Acesta a fost diagnosticat cu o formă rară de insomnie. În mod normal, această tulburare afectează periodic și temporar somnul pacienților. În cazul omului de afaceri, tulburarea de somn persistă de 11 ani și nu dă semne să plece, în ciuda eforturilor depuse de acesta. A mers la clinici de renume și chiar a plecat și în străinătate pentru a găsi vindecare. 

Cristi Borcea spune că boala de care suferă i-a dat mari bătăi de cap în perioada în care a fost închis și deși problemele din viața lui au luat sfârșit, insomnia tot nu-i dă pace.

Nu am fost ”nevrozat” în pușcărie dar am avut probleme cu somnul. Și le am și acum. Eu dorm foarte puțin și iau pastile. Fără pastile nu dorm deloc noaptea. A doua zi dorm între o jumătate de oră și o oră. Problema asta a apărut când am pierdut campionatul cu Urziceni, în 2009. Atunci m-a luat nea Ion Țiriac, m-a dus prin Germania, am fost eu în America, am fost în Elveția...

Am insomnie acută!
Am fost la toți, mi-au pus pe cap..., să dorm..., n-au putut să facă nimic. Așa că nu aveam ce să fac noaptea în închisoare, m-am apucat de citit. Altceva, ce să faci?

Sunt momente și acum, după doi ani, în care visezi ce se întâmpla în pușcărie, rămâi cu traume ”, a povestit Cristi Borcea la emisiunea ”Poezie și delicatețuri” de la Prima TV.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel