Cristalele care atrag banii ca un magnet. Sylvia Sîrbu dezvăluie lista pietrelor benefice pe care trebuie să le ai în casă

Sursa foto: unsplash, autor Sara Johnston
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Sara Johnston

Sylvia Sîrbu a dezvăluit care sunt cristalele care atrag banii ca un magnet, dar și ce trebuie să avem în casă pentru a ne bucura de protecție și abundență.

Sylvia Sîrbu a dezvăluit care sunt cristalele care atrag banii, norocul și abundența în casele noastre. Artista a mărturisit că există câte un cristal pentru nevoile și dorințele fiecărui om. Profa de zen a ținut să precizeze faptul că trebuie să ne ascultăm mereu intuiția. 

Cristalele care atrag banii ca un magnet

“Unul dintre cele mai bune cristale pentru orice fel de scop este cristalul din cuarț de stâncă. Este un cristal destul de comun, îl găsim în cantități mari. Nu este un cristal foarte rar și nici foarte scump. Dar se spune că este unul dintre cele mai puternice și servește diferitelor scopuri.

Poți să îl ții în casă și pentru purificare și pentru sănătate sau abundență. Eu nu cred neapărat în aceste clasificări stricte ale cristalelor. Cred că conexiunea pe care o are cineva cu un cristal este unică. Trebuie să alegi piatra respectivă intuitiv. Se spune că alegând intuitiv, aceea este piatra de care ai nevoie în viața ta în acel moment”, a declarat Sylvia Sîrbu pentru FANATIK.

Sylvia Sîrbu: „Citrinul este bun pentru abundență, atrage banii”

“Se spune că obsidianul este foarte bun pentru protecție. Cuarțul fumuriu alungă energiile negative. Moldavitul este bun și pentru protecție, dar și pentru abundență. Citrinul este la fel, bun pentru abundență, atrage banii.

Cuarțul roz este benefic pentru tot ce înseamnă iubire. Selenitul are o energie celestă, angelică. Putem citi multe despre cristale. Cel mai bun sfat pe care îl pot da este să alegi intuitiv. Toate sunt bune și toate ne pot aduce beneficii”, a mai spus Profa de zen.

Cum verificăm dacă un cristal este original

Sylvia Sîrbu a dezvăluit și cum verificăm dacă pietrele sunt autentice și nu contrafăcute. 

“De multe ori nu prea poți face diferența între un cristal fals și unul autentic. Falsurile în ziua de astăzi sunt atât de bine făcute, încât ne e foarte greu să facem diferența. Sfatul meu pentru oameni este să-și cumpere cristalul în formă cât mai brută, adică neprelucrat.

Este important să se intereseze și de sursa de la care cumpără acele cristale. Magazinul respectiv ar trebui să aibă cât de cât o reputație. Să vedem de unde le aduc. Suta la suta sigur nu prea putem ști, decât dacă le ducem la un laborator, să le verifice. Dar am înțeles că până și acolo este destul de dificil de identificat care este autentic și care nu.

Acum se fac inclusiv diamante sintetice. Eu cred că toate trucurile de identificare a unui cristal autentic sunt doar niște mituri. Cu cât piatra este mai neșlefuită, cu atât avem șansa să avem parte de un cristal real”, a adăugat Profa de Zen pentru FANATIK.

Citește și: Cea mai norocoasă zi a săptămânii 17 - 23 iulie. Cum afectează Nodurile Destinului fiecare semn zodiacal

Catina Roman, motivul pentru care s-a despărțit de tatăl fetiței sale: „El era prea tânăr. A fost prea mult pentru amândoi”. Cum se înțelege Calina cu părintele săuGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 22 iul 2023, 09:54 | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience