Cea mai norocoasă zi a săptămânii 17 - 23 iulie. Cum afectează Nodurile Destinului fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Horoscop 17 - 23 iulie.  Acestea sunt mai norocoase zile ală săptămânii pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)


Zi norocoasă: Luni, 17 iulie 2023

Toate acele modernizări din viața ta pe care le-ai simțit că se apropie sunt pe cale să sosească, deoarece Nodul Nord intră în semnul zodiacal pentru următorii doi ani, începând cu săptămâna 17 - 23 iulie 2023. Nodul Nord îți reprezintă destinul sau dharma, deci, în caracterul tău, vei începe să fii îndrumat să trăiești din adevărul tău mai semnificativ. Acest lucru va schimba automat multe alte lucruri din viața ta. Totuși, deocamdată, este suficient să știi și să-ți amintești că acolo unde te îndrepți este mult mai bine decât acolo unde ai fost.

Există momente în care o singură acțiune sau o conversație neașteptată îți poate schimba viața. Nu te teme; în schimb, ai credință că este tot ceea ce ți-ai dorit vreodată sau chiar trebuia să aibă loc; trebuie să continui să mergi prin disconfort.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Zi norocoasă: Luni, 17 iulie 2023

Ești adeptul de a lua ceea ce este logic și de a lucra cu el pentru a crea magie în viața ta. Acesta este motivul pentru care ești atât de fantastică la manifestare, deoarece poți lucra cu lucrurile de la zero și te poți concentra pe fiecare pas pe parcurs. Ceea ce puteți trece adesea cu vederea este importanța modului în care vă simțiți. Nu este suficient doar să ai noroc în carieră sau chiar în dragoste, ci dacă acea șansă norocoasă te ajută să te gândești mai mult la modul în care îți dorești despre viața ta. Nu este vorba doar de lucruri, ci mai degrabă de sentimentele pe care le ai atunci când ești în preajma celor la care ții și trăiești exact momentele pe care ți-ai dorit să le creezi.

Pe măsură ce Luna Plină în Rac atinge apogeul Săptămâna aceasta, între 17 și 23 iulie 2023, vei primi un cadou pentru a îmbrățișa o reflecție mai excelentă asupra eului tău emoțional și pentru a deschide conversații cu ceilalți care ar putea fi începutul a ceva mare. Atunci când iei ceea ce simți și începi să faci din asta ceva la fel de important ca și logica, pășești în locul în care să te simți cu adevărat norocos în fiecare fațetă a vieții tale.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Zi norocoasă: Sâmbătă, 22 iulie 2023

Este timpul să strălucești cu putere și să nu mai simți că trebuie să te diminuezi pentru nimeni. Acesta este un memento important pentru a-ți reaminti că oricine este cu adevărat menit să fie în viața ta te va sprijini întotdeauna să fii cea mai bună și mai fantastică persoană a ta. Dacă te-ai simțit ca și cum ceilalți au fost negativi în legătură cu succesul tău sau cu norocul tău, este timpul să reevaluezi dacă te susțin cu adevărat să devii persoana pe care ai visat să fii.

Pe măsură ce Soarele trece în Leu, activându-ți sectorul de comunicare Săptămâna aceasta, între 17 și 23 iulie 2023, este timpul să nu mai dai importanță opiniilor celorlalți cu privire la tine sau la viața ta. Ai timp doar pentru cei care sunt cu adevărat în viața ta pentru tine, iar dacă nu sunt, atunci aceasta este șansa ta de a curăța punțile astfel încât să fii înconjurat doar de ceea ce speri să atragi mai mult.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Zi norocoasă: Luni, 17 iulie 2023

Anul acesta nu a decurs neapărat conform planului, dar asta nu înseamnă că este greșit. Doar că a trebuit să-ți acorzi timp pentru a te juca de-a recuperarea, astfel încât să poți înțelege sensul mai mare din spatele tuturor lucrurilor. Te-ai eliberat de trecut, atât în viața ta, cât și în interiorul tău, astfel încât să poți începe să trăiești mai mare și mai în concordanță cu sufletul tău. Nu da înapoi acum, deoarece tot ceea ce îți dorești este la îndemână; trebuie să-ți amintești că viața pe care ți-o dorești este a ta, a nimănui altcuiva, ceea ce înseamnă că numai tu știi care este calea pe care trebuie să o urmezi pentru a o obține.


Luna Plină în Rac îți luminează semnul, oferindu-ți un moment norocos Săptămâna aceasta, 17 - 23 iulie 2023, deoarece ești chemat să pășești într-o mai mare autenticitate și putere în interiorul tău. Aceasta este revenirea ta, iar de data aceasta este personală, așa că nu precupeți nicio cheltuială pentru a profita la maximum de fiecare oportunitate de creștere.

Leu
(23 iulie - 22 august)

Zi norocoasă: Sâmbătă, 22 iulie 2023

Pe măsură ce Soarele intră în semnul tău zodiacal, începi întoarcerea solară și cea mai norocoasă perioadă pentru tine din tot anul. Acest sezon Leu este diferit, deoarece îți va cere să navighezi în lumea interlopă. În același timp, Venus retrogradează în semnul tău zodiacal, dar toate acestea fac parte dintr-un scop mai mare.


Venus în Leu te va ajuta să reflectezi asupra deciziilor tale romantice și financiare, astfel încât să poți valorifica puterea Soarelui și să-ți îmbrățișezi puterea interioară. Poți crea orice îți dorești, dar mai întâi trebuie să înțelegi ce are nevoie de atenție. Fă-ți timp să treci în revistă detaliile minuscule pe care adesea preferi să nu le treci cu vederea, astfel încât acest nou ciclu pe care îl începi să fie incredibil.

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Zi norocoasă: Luni, 17 iulie 2023

Norocul nu se regăsește doar în cariera ta sau chiar în soldul contului tău bancar, ci și în cei care te înconjoară. Te-ai desprins din modul tău obișnuit de viață pentru a te extinde în domenii noi și interesante care te avantajează. Acest lucru ți-a permis să înveți, să schimbi perspectivele și chiar să te bucuri mai mult de viață - ceea ce înseamnă noroc.


Săptămâna aceasta, 17 - 23 iulie 2023, ar trebui să simți o imensă recunoștință și confirmare, deoarece Luna Plină de Rac îți activează sectorul social și de reputație. Permiteți-vă să credeți că sunteți pe calea cea bună, astfel încât să continuați să vedeți că cel mai bun mod de a crea viața pe care o doriți este să vă extindeți în toate spațiile pe care anterior nu le-ați făcut niciodată.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Zi norocoasă: Luni, 17 iulie 2023

În ceea ce privește cariera ta, îți dorești ceva stabil, dar ai nevoie de ea pentru a îndeplini un scop mai mare. Devii pasionat de munca ta și vrei ca aceasta să însemne ceva, nu doar pentru colectivitate. Totuși, ai nevoie să simți fizic valoarea în ceea ce faci. Dacă ajungi în punctul în care te simți că se profită de tine sau ca și cum contribuția ta nu mai este relevantă, atunci ai tendința de a te retrage. Atunci când primești confirmarea pe care o cauți, este exact opusul: te simți reinvestit și întinerit, gata să dai totul.


În săptămâna 17 - 23 iulie 2023, Luna Plină în Rac îți pune în evidență sectorul carierei, ajutându-te să privești ceea ce a parcurs un cerc complet de la sfârșitul lunii ianuarie. Concentrează-te pe creștere și pe faptul dacă ești cu adevărat inspirat de cariera ta și nu uita că nimeni nu știe de ce ai nevoie pentru a te simți cel mai bine dacă nu ceri tu mai întâi acest lucru.

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Zi norocoasă: Luni, 17 iulie 2023

Dacă poți să visezi, poți să faci, mai ales că Luna Plină în Rac îți luminează sectorul norocos în perioada 17 - 23 iulie 2023. trebuie mai întâi să te asiguri că crezi că poți. Fiind unul dintre cele mai profunde semne zodiacale, aveți tendința de a vă asuma multe. Porți greutatea emoțională și uneori chiar fizică a tot ceea ce te înconjoară. Deși poate că nu o vezi întotdeauna, este o alegere, ceea ce înseamnă că puterea de a determina ce vrei să porți ca fiind al tău este întotdeauna una pe care o poți face.


Nu lăsa greutatea trecutului sau chiar ceea ce simți că ar trebui să faci să te îndepărteze de această oportunitate. Meritați viața la care ați visat și pe care o puteți realiza, dar mai întâi trebuie să vă asigurați că credeți acest lucru.

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Zi norocoasă: Sâmbătă, 22 iulie 2023

Treci printr-o perioadă de transformare profundă, în care aspecte din trecutul tău dispar pe măsură ce pășești într-o nouă viață și o nouă linie temporală. Cea mai mare parte a acestui lucru ar trebui să fie tot pozitivă, mai ales dacă îți îmbrățișezi sinele superior. Cu toate acestea, nu înseamnă că fiecare pas pe parcurs este ușor.


Săptămâna aceasta, între 17 și 23 iulie 2023, Soarele se întoarce în Leu, în timp ce Venus retrograd începe în acest semn de foc pasional și îndrăzneț. Vei dori să mergi cu toată viteza înainte, dar mai întâi, există lecții esențiale prin care trebuie să treci. Fie că acest lucru înseamnă că detalii din trecut se întorc, fie că pur și simplu trebuie să nu te grăbești, este esențial să acorzi atenție fiecărui pas al viselor tale. Fiecare contează, oricât de mic ar fi, și cu cât dai mai mult din tine pentru fiecare, cu atât mai mult vei înțelege că drumul spre măreție nu este niciodată ușor, dar merită.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Zi norocoasă: Sâmbătă, 22 iulie 2023

Nu vei obține niciodată rezultate diferite dacă nu începi să faci lucrurile diferit. S-ar putea părea că singura stabilitate pe care o cunoști este cea pe care o găsești rămânând în zona ta de confort sau cel puțin făcând lucrurile așa cum le-ai făcut întotdeauna; totuși, în Această săptămână 17 - 23 iulie 2023, când Soarele revine în Leu și Venus își începe retrogradarea aici, vei fi rugat să reflectezi asupra modului în care accepți schimbarea și transformarea.

Leul guvernează sectorul tău de transformare și intimitate, ceea ce înseamnă că. În același timp, s-ar putea să te simți confortabil să faci lucrurile într-un anumit fel, dar asta nu înseamnă că te va ajuta să ajungi acolo unde îți dorești să fii. Nu-ți fie teamă să schimbi direcția sau să riști, norocul este de partea ta, dar trebuie să începi să te miști ca și cum ar fi așa.

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Zi norocoasă: Luni, 17 iulie 2023

Dai atât de mult celorlalți, dar trebuie să realizezi că trebuie să ai grijă și de tine. Luna Plină în Rac are loc în perioada 17 - 23 iulie 2023, punând în evidență sănătatea, bunăstarea și rutina ta. Este timpul să schimbi lucrurile și să te asiguri că ai grijă de tine în toate modurile de care ai nevoie. Nu poți turna dintr-un pahar gol și, deși te poți simți rupt în direcții diferite, norocul pe care îl cauți se găsește în interior, așa că trebuie să petreci mai mult timp îngrijindu-te de sinele tău interior chiar acum.

Racul guvernează casa, familia și sentimentul de a fi hrănit. În timp ce tu te concentrezi pe cei pe care îi iubești, preocupându-te în mod constant de energia colectivă a tuturor, ceea ce contează este modul în care te îngrijești pe tine însuți, pentru că asta va stabili un precedent pentru ceea ce accepți în viața ta. Ridicați ștacheta pentru voi înșivă și o veți face pentru orice altceva.

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Zi norocoasă: Sâmbătă, 22 iulie 2023

Te poți epuiza rapid atunci când dai atât de mult din energia ta. Acest lucru face parte din darul și scopul tău în această viață, dar trebuie, de asemenea, să te asiguri că ai suficient pentru tine. Există o mulțime de vise pe care devii mai serios în ceea ce privește realizarea lor, dar pentru a face asta și pentru a profita de oportunitățile norocoase din partea universului, trebuie să te asiguri, de asemenea, că îți oferi mai întâi ție însuți.


Săptămâna aceasta, 17 - 23 iulie 2023, Soarele intră în Leu chiar în momentul în care Venus își începe retrogradarea aici, activând teme legate de dedicare, bunăstare și chiar îngrijire de sine. Nu subestima niciodată importanța timpului petrecut singur pentru a te odihni și a te reîncărca, deoarece trebuie să îți oferi mai întâi ție însuți beneficiul energiei tale înainte de a o face pentru alții. Păstrează ceva pentru tine, nu pentru că nu-ți place să fii o lumină pentru lume, ci pentru că și tu meriți să strălucești.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel