Catina Roman, motivul pentru care s-a despărțit de tatăl fetiței sale: „El era prea tânăr. A fost prea mult pentru amândoi”. Cum se înțelege Calina cu părintele său

Data publicării:
Catinca Roman, captură video Youtube Emisiuni Prima TV
Descriere foto: Catinca Roman, captură video Youtube Emisiuni Prima TV

Catinca Roman a dezvăluit motivul pentru care s-a despărțit de fostul soț. 

De-a lungul timpului, Catinca Roman a preferat să fie foarte discretă în ceea ce privește viața personală. Recent, vedeta a fost invitată în emisiunea moderată de Cristina Șișcanu, acolo unde a dezvăluit motivul despărțirii dintre ea și tatăl fetiței sale. 

Catina Roman, motivul pentru care s-a despărțit de tatăl fetiței sale

Catina Roman și bărbatul care i-a oferit o fetiță au format un cuplu timp de doi ani. Creatoarea de modă a recunoscut că nu a reușit să păstreze o relație de prietenie cu fostul ei partener, deși a făcut toate eforturile ca în viața fiicei ei să existe o figură paternă. Vedeta susține că motivul separării ar fi fost diferența de vârstă, dar și mentalitățile diferite. Astfel, Catinca Roman a fost nevoită să-și crească fiica singură. 

„Am fost și mamă singură și a fost foarte complicat. Sinceră să fiu, nu regret o secundă că am făcut-o pe Calina, dar, dacă aș fi avut mintea de acum, poate că m-aș fi gândit de două ori înainte s-o fac cu cineva pe care nu mă puteam baza. E foarte, foarte greu și complicat și pentru copil. Relația nu a mers pentru că aveam mentalități foarte diferite, pentru că el era prea tânăr, sincer, îmi dau seama cu recul, și pentru că și eu eram într-o perioadă a vieții extrem de complicată, cu tot ce se întâmpla în familie, pe partea profesională la fel. Cred că a fost prea mult pentru amândoi la momentul respectiv', a spus creatoarea de modă.

Ce relație există acum între Calina și tatăl ei

După despărțire Catinca Roman nu a păstrat legătura cu fostul partener, în ciuda eforturilor pe care le-a făcut în acest sens. 

 „Din păcate, n-a prea existat. Nu pot să spun că suntem certați sau ceva de genul, dar, pur și simplu, nu s-a legat niciun fel de prietenie, niciun fel de conexiune', a adăugat ea.

Cât despre relația dintre Calina și tatăl ei, creatoarea de modă a adăugat: „Din păcate, nu. Deși eu mi-am dorit întotdeauna să se întâmple acest lucru și am făcut toate eforturile necesare, însă nu s-a întâmplat. Nu pot să vorbesc eu în numele lui. Nu-mi dau foarte bine seama de ce s-a întâmplat așa și de ce nu și-a asumat mai mult rolul de tată. A fost un lucru care pe mine m-a măcinat foarte mult, pentru că știu din proprie experiență cât de importantă e pentru o fată să aibă un tată prezent, însă, acum, e matură și Calina, el nu mai zic, și mă gândesc că a venit vremea în care își vor seta ei lucrurile între ei'.

Deși au trecut 20 de ani de la despărțire, Catinca Roman recunoște că o îndeamnă pe fiica sa să se apropie de părintele său, deși bărbatul nu a făcut niciun pas spre ea. 

„A fost o perioadă în care l-a căutat, după care, bineînțeles, că a intervenit perioada rebelă în care n-a mai căutat pe nimeni. După care l-a căutat, el n-a fost suficient de responsiv pentru cât și-ar fi dorit ea. Eu, în continuare, o încurajez să încerce să ajungă la o concluzie cu el, pentru că întotdeauna e important să ai un „closure', a încheiat ea.

Citește și: Decizia luată de Catinca Roman în urma scandalului cu „azilele groazei”: „Problema rămâne tot la sistem”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel