CRBL vrea să se întoarcă în România. Cu ce se ocupă artistul de când a plecat în Spania: „Îmi este foarte dor”

Data publicării:
Eduard CRBL, foto Instagram
Descriere foto: Eduard CRBL, foto Instagram

CRBL și-a luat familia și s-a stabilit în Spania, în urmă cu un an de zile. Artistul vrea acum să se întoarcă acasă. 

CRBL a luat o hotărâre radicală în urmă cu un an de zile. Artistul și-a luat familia și s-au mutat în Spania. Chiar dacă a declarat la acea vreme că nu vrea să se mai întoarcă în România, dorul de casă l-a făcut pe artist să își schimbe gândurile. CRBL vrea acum să revină în țară, dar spune că deocamdată mai are câteva lucruri de rezolvat acolo. 


CRBL a renunțat la cariera lui de artist și a plecat în Spania. Chiar dacă a spus că nu vrea să se lanseze acolo și va continua să compună versuri în limba română, CRBL are și o altă modalitate de a asigura traiul familie. 


”NFT nu e o criptomonedă. E o chestie, cum să vă explic... E o creație unicat pe care o poți vinde. Eu cu un bun prieten facem un NFT educațional ... Sunt genul care ma provoacă lucrurile noi. Eu în paralel cu muzica și kendama făceam asta în urmă cu câțiva ani.”, a declarat artistul într-o emisiune TV. 

 

Anamaria Prodan a aflat deja cine a distribuit fotografiile în care apare DEZBRĂCATĂ: „Avocaţii mei deja s-au ocupat”


CRBL spune că i s-a făcut dor de casă și speră că în curând se va putea întoarce. ”Îmi este foarte dor. O să mă întorc. Deocamdată sunt în deplasare, mai am treabă de făcut pe aici dar mă întorc acasă, adică, știi cum e. Locul sfințește omul, dar și invers. Îmi e dor de acasă, chiar îmi e dor„ , a mai spus CRBL. 


CRBL cunoaște limba spaniolă dar nu vrea să o învețe la modul „intensiv”. Artistul promite că vor urma proiecte mari pe plan muzical, iar pe fanii lui îi așteaptă multe surprize. 


„Nu am ținut niciun concert de când am ajuns în Spania. Asta deși muzica a continuat să se numere printre prietenii mei apropiați. Știu însă că am ajuns în faza în care nu mai caut comercialul, că m-am schimbat. Și nu doar eu! S-a schimbat muzica, s-a schimbat gândirea oamenilor. Sincer, nu știu dacă românii sau spaniolii îmi mai înțeleg muzica. Iar asta nu e un reproș. Am ales să mai aștept o vreme, să mai caut. Vă spun doar atât: lucruri serioase și mari urmează!”, a adăugat artistul. 

 

Bat clopotele de nuntă pentru Răzvan Simion și Daliana Răducan: „Pe plan sentimental, urmează să cresc”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel