Bat clopotele de nuntă pentru Răzvan Simion și Daliana Răducan: „Pe plan sentimental, urmează să cresc”

Data publicării:
Răzvan Simion și Daliana Răducan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Răzvan Simion și Daliana Răducan, sursa foto Instagram

Răzvan Simion și Daliana Răducan au planuri de nuntă. Ba mai mult, prezentatorul TV își dorește și un copil. 

Răzvan Simion și Daliana Răducan sunt unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. Chiar dacă la început și-au ținut departe relația de ochii curioșilor, ulterior au oficiat legătura amoroasă. Prezentatorul TV își dorește acum să ducă totul la un alt nivel și speră că va deveni din nou tătic. 

 

Daliana Răducanu în vârstă de 29 de ani este arhitect și designer de interior. Tânăra nu a vrut să dea declarații prea multe despre relația cu Răzvan Simion, deoarece vrea să stea departe de lumea mondenă. 


Răzvan Simion este foarte fericit alături de Daliana Răducan. Cei doi sunt împreună din vara anului trecut, dar și-au oficializat relația mult mai târziu. Au fost surprinși împreună în Istanbul, imediat după despărțirea de Lidia Buble.


”Pe plan sentimental, urmează să cresc. Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o. Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere”, a declarat Răzvan Simion în podcastul lui Damian Drăghici.

 

Citește și: Theo Rose, despre lupta împotriva anxietății: „A devenit un episod firesc al vieții mele, am reușit să o controlez”


Răzvan Simion a vorbit și despre relațiile cu fostele lui iubite: „Sunt recunoscutor până la Dumnezeu”


Răzvan Simion și Diana, fosta lui soție, au divorțat în anul 2015. Prezentatorul TV și-a găsit atunci alinarea în brațele Lidiei Buble, însă relația lor nu a avut un final fericit. 


”Eu sunt recunoscutor până la Dumnezeu tuturor femeilor care au trecut prin viața mea, de la care am avut lucruri de învățat, am înțeles că etapa trebuia să existe, lovitura de pragul de sus sau treptele au fost acolo legate cumva de energia feminină echilibrată în fiecare dintre noi. Am înțeles și dezechilibrele pe care le-am avut și pe care le-am produs”, a mai adăugat prezentatorul TV. 

 

Citește și: Anamaria Prodan a aflat deja cine a distribuit fotografiile în care apare DEZBRĂCATĂ: „Avocaţii mei deja s-au ocupat”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel