CRBL, la un pas de a se despărți de soția sa: Discuții despre divorț am avut

CRBL a vorbit despre momentele grele din cuplu.

CRBL și soția sa formează o familie în adevăratul sens al cuvântului de 14 ani de zile. Chiar dacă în mediul online, dar și la televizor, afișează imaginea familiei perfecte, artistul a dezvăluit faptul că în relația lui cu Elena au fost multe momente de cumpănă, tensiuni, pe care au trebuie să le depășească într-un fel sau altul, pentru a nu se ajunge la despărțire. Partea bună în căsnicia lor este că încă se bucură extrem de mult unul de prezența celuilalt, descoperind lucruri interesante și frumoase la ei, în fiecare zi. 

"Suntem foarte bine. Nu pot spune că n-am avut și noi momentele noastre de tensiune sau de cumpănă. Suntem oameni, dar, cu ajutorul comunicării, am trecut peste. A trebuit să mă schimb și eu pentru ea, și ea să se schimbe pentru mine. A trebuit să găsim numitorul comun pentru a merge mai departe. Încă mai descoperim lucruri frumoase unul la altul. Îmi place că nu avem o viață monotonă și că adunăm amintiri în fiecare zi, dar asta ne și agită și ne aduce tensiuni. Este viață, nu? Suntem vinovați amândoi pentru acești 15 ani.", a declarat CRBL potrivit viva

Câți bani cere Corina Chiriac pentru un eveniment. CRBL ia DUBLU pentru o singură oră de cântat

CRBL și soția sa au luat în calcul divorțul

În primii ani de relație, artistul dezvăluie faptul că obstacolele au fost și mai des întâlnite. Tocmai din cauza discuțiilor aprinse, cei doi au discutat chiar și despre divorț. Aceștia au știut însă, în final, cum să gestioneze situația, astfel încât să nu se ajungă la acest moment dificil.

"Separați nu am stat niciodată, dar discuții despre divorț am avut, însă spuse la nervi, așa cum se face în orice familie. Asta a fost în primii ani. Acum nu mai este cazul de astfel de discuții.", a mai spus artistul.

CRBL a profitat de o tragedie pentru a se împăca cu Oase: Tatăl lui a decedat

Ce spune artistul despre gelozia din cuplu

Când vine vorba de gelozie, CRBL spune că cei doi au avut norocul să fie ocoliți de acest sentiment greu de gestionat de majoritatea cuplurilor. Mai mult, Elena, soția sa, i-a înțeles de la început meseria solistului și lucrurile care pot veni la pachet cu ea.

"Gelozia apare în momentul în care încrederea reciprocă scârțâie. La noi nu a fost cazul. Ea este cea mai bună prietenă a mea, cu care vorbesc cam toate subiectele de orice natură. A înțeles meseria mea și a trecut peste orice suspiciune pentru că nici eu nu sunt genul care să îi dea motive de gelozie.", a continuat artistul.

Cântărețul își dorește al doilea copil

CRBL a fost invitat de curând în cadrul podcastului Acasă la Măruță, unde a vorbit deschis despre familia sa. Artistul a mărturisit, astfel, faptul că și-ar dori foarte mult al doilea copil. Mai mult, acesta spune că a avut chiar și o viziune cu acest moment, atunci când era plecat la Survivor.

"Am discutat cu Alesia și cu Elena ce să facem, dacă să mai vină un frățior sau o surioară. Elena știe că va fi frățior oricum, ea știe că o să mai avem un copil, Alesia a început să se gândească și la nume. Eram la Survivor, stând la mine în hamac, cade soarele, apune, și atunci trebuie să mergi la somn. Am sărit din hamac și în momentul în care am atins pământul am zis: Sunt pregătit să devin tătic din nou. Pur și simplu fără să mă fi gândit în ziua aia o secundă la asta. Și de la hamac, până la baracă 10, 15 metri, mi-am adus aminte numele lui, că sigur e un el, cum spune Elena și am zis că Dominic o să-l cheme, că eu acum sunt în Dominicană, chiar dacă are și Velea unul așa.", a declarat CRBL, în podcastul Acasă la Măruță.

CRBL și-a înmormântat tatăl în hohote de râs: „Am izbucnit într-un râs extrem cu lacrimi”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 13 iun 2022, 12:34 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience