CRBL și-a înmormântat tatăl în hohote de râs: „Am izbucnit într-un râs extrem cu lacrimi”

Data publicării:
Captură video Youtube/ Acasă la Măruță
Descriere foto: Captură video Youtube/ Acasă la Măruță

CRBL a povestit un moment hilar de la moartea tatălui său. 

CRBL a trecut prin momente extrem de dureroase, în urmă cu câțiva ani. Tatăl artistului s-a stins din viață, după o luptă grea cu cancerul pulmonar. Artistul a povestit cum, în toată tragedia, a găsit un moment care l-a făcut să râdă cu lacrimi. Mai exact, în timp ce încerca să cumpere sicriul pentru tatăl său, pentru că nu reușeau să își dea seama de mărimea potrivită, fratele artistului s-a așezat în sicriu, pentru a-l proba. Acela a fost momentul în care CRBL a izbucnit în râs. El spune că abia atunci a realizat ce se întâmpla cu adevărat. Deși râdea cu lacrimi, sufletul său era sfâșiat. 


”Am rămas eu cu Dragoș să-l ducem pe tata la Pitești. Trebuia să mă duc cu fratele meu să alegem coșciugul, erau de la ieftine până la scump, nu știam ce să facem, nu știam. Îi spunem că tata e mai corpolent, fratele meu a intrat în el probând coșciugul ăla, a intrat în el și am izbucnit într-un râs extrem cu lacrimi. Râdeam cu lacrimi în acel magazin de coșciuge și râdea și vânzătorul în momentul ăla, acolo am realizat prezentul”, a spus CRBL pe Youtube, în cadrul podcastului găzduit de Cătălin Măruță. 

 

S-a apucat de fumat după moartea tatălui său

 

Deși era nefumător, după moartea tatălui său, CRBL s-a apucat de fumat. Artistul a picat în viciul care i-a adus sfârșitul tatălui său și spune că nici acum nu înțelege de ce a luat decizia să începe să fumeze. 

 

CRBL s-a mutat în Spania definitiv

 

Artistul stă în Spania de 7 ani, împreună cu familia sa. Dacă până acum stăteau cu chirie și mai veneau ocazional în România, de data aceasta cântărețul a decis să își cumpere o casă, unde și-a dus toate lucrurile. 

„Noi nu suntem mutați 100% în Spania așa cum cred oamenii. Noi am tot făcut naveta, am testat. Am stat acolo, am mai venit o lună, apoi am zis să încercăm, să stăm un an cu Alessia, cu școala. Am făcut acte. (…) Am stat într-o vacanță o săptămână, apoi în același an, spre sfârșitul verii, am stat o lună acolo. Oricum, acum șapte ani eram altfel cu muzica, cu show-urile, eram destul de implicat, mă chema România oricum. Mi-am asumat poziția de navetist pentru că am găsit școală british în Castellon, am putut face pasul, pentru că Alessia vorbește foarte bine engleză și atunci era o continuitate, o distracție. Atunci am zis haide. Ne-am luat o chirie, o casă. Nu ne-am luat toate de acasă, pentru că ne mutam provizoriu. Acolo începeam să cunoaștem ce înseamnă Spania, a trebuit să ne facem acte, Alessia a început la școală, se descurca foarte bine, am început să simțim spaniolul, cel turist și localnicul. Apoi am revenit în țară, un an, un an și ceva am stat pentru că am avut tot felul de proiecte. Am stat aici și apoi am mers iar în Spania. În România dai de alte minusuri pe care în Spania nu le găsești și dai de greu aici, compari și mintea se joacă. (…) Apoi când am plecat iar, am zis că e trist să stai în chirie în Spania, într-un loc în care nouă, românilor, nu ne place. Nu aveam bani să închiriez ce mi-ar fi plăcut, că nu bag bani în buzunarul altora. Elena zicea că ia uite unde stăm noi, când casa noastră frumoasă e în România. Și când am plecat a doua oară, am vândut tot să nu ne mai gândim la așa ceva. Și am zis că ce facem atunci când venim în țară, că mai avem treabă. Și am făcut un schimb, am păstrat un apartament în care să stăm provizoriu, cum stăm și acum. Asta ca să nu mai avem la ce să ne întoarcem. Plecarea nu a fost pentru o supărare, credeam că am făcut destule și că aș putea controla de acolo ce aș mai putea face cu muzica, o emisiune. Am plecat cu tot, cu 3 camioane, cu studio video, audio, cu casă, cu schi”, a explicat el în podcastul lui Cătălin Măruță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel