CRBL a profitat de o tragedie pentru a se împăca cu Oase: Tatăl lui a decedat

Data publicării:
Captură video Youtube/ America Express
Descriere foto: Captură video Youtube/ America Express

CRBL a dezvăluit faptul că a vrut să se împace cu Oase, în urmă cu puțin timp.

CRBL și Oase au fost cei mai buni prieteni timp de 15 ani, cei doi făcându-și apariția în televiziune împreună, în cadrul competiției Asia Express, unde au fost extrem de îndrăgiți. Ruptura dintre cei doi s-a produs în momentul în care Oase a acceptat să fie coprezentator în cadrul show-lui pe care cei doi l-au și câștigat, chiar dacă inițial căzuse cu CRBL la învoială că nu se merită sacrificiul, în joc fiind vorba de prea puțini bani. Din momentul acela, cei doi nu și-au mai vorbit, însă, acum, artistul spune că și-a dorit, la un moment dat, o împăcare cu acesta.

"Mi-am dat seama că sunt atâția oameni cu care am adunat atât de multe amintiri pe care, cumva, nu îi mai bag în seamă sau nu mai vorbim și din vina mea. Așa că trebuie să fac eu primul pas pentru a nu mai căra cu mine povara învinuirii. Cu Oase am făcut un prim pas și am rămas dezamăgit.

S-a întâmplat ce s-a întâmplat, nu se poate șterge. Nu pot să uit, dar am iertat. S-a întâmplat atunci o tragedie, tatăl lui Oase a decedat. În momentul ăla am trimis condoleanțe, într-un video, către Oase, în care i-am spus că îmi cer cumva iertare și că sunt aici oricum. Dar a rămas tot liniște.

CRBL și-a înmormântat tatăl în hohote de râs: „Am izbucnit într-un râs extrem cu lacrimi”

Și atunci am zis că înseamnă că nu e momentul. Trebuie să mai aștept, și asta fac. Nu am vorbit de atunci. Mi-ar plăcea să mă văd cu el și să povestim. Eram prieteni foarte buni, nu știu dacă ar mai putea fi ca înainte.", a spus CRBL., a spus CRBL, potrivit viva.

Ce spune CRBL despre cearta cu Oase

CRBL NU poate trece peste eliminarea de la Survivor: Îmi este greu când mă uit de pe canapea. O parte din mine a rămas acolo, pe insulă

"Orgoliul și ego-ul, să acționezi fără să gândești. Eu când m-am supărat, m-am simțit trădat, altele erau versurile, mult mai dure, după care am stat, am analizat, mi-am dat seama că sunt tâmpit dacă fac asta. Am considerat că este o lecție de viață pentru cei care ne-au urmărit și care n-au văzut ce echipă mișto eram și, din punctul meu de vedere, m-a trădat și am făcut o piesă prin care am tras un semnal de alarmă.

Cu Oase am făcut primul pas și am rămas dezamăgit. Toți avem în jurul nostru un Oase. Dacă nu avem, o să avem, deci aveți grijă. Și eu pot fi, la rândul meu, un Oase.", a spus CRBL în podcastul lui Cătălin Măruță.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel