CRBL a refuzat să participe la „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”: „Nu m-aş duce niciodată în viaţă, pentru nimic”. Care este motivul

Data publicării:
CRBL, captură video Youtube/ Survivor România
Descriere foto: CRBL, captură video Youtube/ Survivor România

CRBL nu a vrut să fie concurentul noului show de supraviețuire de pe Pro TV: 

CRBL a dezvăluit faptul că a primit propunerea de a lua parte din cadrul show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”, care a început de curând pe Pro TV. În această competiție, vedetele trebuie să trăiască sub cerul liber, în mijlocul junglei dominicane, înconjurate de tot felul de reptile și insecte. Chiar dacă artistul a fost în trecut participantul diferitelor reality show-uri, precum Asia Express sau Survivor, acesta a refuzat din prima propunerea de a merge în emisiunea de pe Pro TV. Mai mult, solistul spune că nu ar fi convins de nicio sumă de bani, pentru că probele sunt prea dure și nu țin de condiția fizică, ci mai mult de psihicul concurenților. 

„Nu m-aş duce niciodată în viaţă, pentru nicio sumă de bani, pentru nimic! Pentru că nu pot să mănânc aşa ceva. Eu am spus din prima „NU!” la propunere. Mai bine nu mănânc două-trei săptămâni, până mor, decât ce e acolo...”, a declarat CRBL, potrivit click!

CRBL, despre chinurile de la începutul carierei: „Să dorm de foame, geanta să îmi fie șifonier, să dorm în frig, toate acestea nu sunt o dramă, pentru că eu am mai fost acolo”

Cine este primul concurent care a cedat psihic în jungla dominicană

În ediția emisiunii de pe Pro TV de pe 22 septembrie, primul concurent a cedat și a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”, replică care l-a eliminat pe loc din cadrul emisiunii. Este vorba despre influencerul Răzvan Botezatu, care nu a mai rezistat în fața presiunilor și răutăților spuse de colegii săi de tabără. 

”Nu pot să trăiesc cu astfel de oameni, mi-e groază că vine iar o noapte, nu mă pot monta psihic să fac față acestor oameni care sunt toți răi. Am trecut prin prea multe, poate e greșeala mea că sunt prea sincer și spun ce gândesc la primul instinct, poate că sunt prea vulcanic... Este cel mai bine pentru mine. Ideea este că vreau să strig „Sunt celebru, scoate-mă de-aici!” Sunt cu psihicul la pământ”. Este cel mai bine pentru mine, nu mai am răbdare nici să aștept eliminările. Nu vreau ca cei de acasă să mă considere un laș, nu am făcut-o din dovadă de lașitate. Sunt puțin dezamăgit de mine, pentru că simt că puteam mai mult, doar că psihicul meu e praf, din cauza presiunii din tabără. Nu mă mai pot redresa deloc. Îmi pare rău că o las pe Lidia aici.”, a declarat Răzvan Botezatu în cadrul emisiunii de supraviețuire.

Alex Bogdan, dezvăluiri dureroase la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” Actorul s-a confesat colegilor: ”M-a sunat frate-meu, că a murit”

Cristi Mitrea, cuvinte jignitoare la adresa lui Răzvan Botezatu

În timp ce unii colegi s-au arătat a fi triști, din cauza acestei eliminări neașteptate, alții i-au adresat cuvinte dure lui Răzvan Botezatu, înainte să plece acasă.

„Țipi la orice ca un nebun, trebuie să ai un motiv ca să ridici tonul. Noi am reacționat la niște vorbe aruncate în vânt, la niște răutăți. Nu o să mori, stai acolo liniștit. Ești zero barat. Nu știi să aprinzi nici focul. Ești de râs de multe ori.”, i-a spus Cristi Mitrea lui Răzvan Botezatu.

„Iartă-mă că intervin, dar Răzvan a fost primul care a aprins focul.”, a intervenit Lidia Buble.

„Acest băiat dacă nu este în centrul atenției moare încet. Drum lin, du-te în treaba ta.”, a mai spus Cristi Mitrea.

Chef Salvo Lo Castro, detalii din culisele emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”: „Ce văd oamenii la televizor e doar 50% din ce se întâmplă” / EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience