Alex Bogdan, dezvăluiri dureroase la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” Actorul s-a confesat colegilor: ”M-a sunat frate-meu, că a murit”

Data publicării:
Sursa foto: Alex Bogdan, captură TV
Descriere foto: Sursa foto: Alex Bogdan, captură TV

Alex Bogdan a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Actorul s-a confesat colegilor de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”!

Alex Bogdan se numără printre concurenții care și-a luat inima în dinți și au acceptat provocarea „Sunt celebru, scoate-mă de aici! În cadrul reallity show-ului, actorul și-a deschis sufletul în fața colegilor și a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața lui. Acesta a povestit că pierderea mamei sale a venit ca un șoc pentru toată familia sa. Mai mult decât atât, Alex Bogdan a fost nevoit să meargă la filmări, când mama sa se stingea pe patul de spital. 

Alex Bogdan: „Ne așteptam să se întâmple, dar nu credeam că totul se va întâmpla atât de repede”

„Mama mea s-a chinuit nouă ani. Eu filmam la Iura Luncaș, am avut spectacol în București, la ora . La ora șapte și zece minute, mama murea în spital. Era pandemia și nu ne lăsau să intrăm în spital. Am încercat prin toate relațiile de prin Onești măcar să intre tata. Ne așteptam să se întâmple, dar nu credeam că totul se va întâmpla atât de repede. Voiam măcar să îi spună ceva din partea noastră, că o iubim sau orice, măcar să fie cu ea acolo. 

Înainte să decoleze avionul, m-a sunat fratemio să-mi spună că mama a murit. Am ajuns în Iași pe la ora nouă jumătate, zece. La ora șapte dimineata aveam de filmat ultima scenă din film, care era romantică, cu iubire, până seara la ora nouă. Seara am ajuns acasă, am stat cu tata, am luat-o pe mama de la morgă, am depus-o la capelă și m-am întors în Iași, unde am mai avut două nopți de filmare, comedie romantică. ”, a povestit Alex Bogdan. 

Alex Bogdan, victima anxietății

Îndrăgitul actor a recunoscut că nu este bine și că se confruntă cu anxietatea. Cu toate astea, încearcă să nu se dea bătut și să cadă pradă depresiei. 

„La o lună după ce a murit mama, am început să filmez „Mask Singer”. Eu cred că nu sunt refăcut, nu sunt bine. S-au întâmplat multe în viața mea personală, mă chinui cu fiecare zi să fiu cât de cât normal, sociabil, să pot să fac probe.”, a mai spus actorul.

Cine este Alex Bogdan

Alex Bogdan s-a născut 24 ianuarie 1986 în Târgu Ocna. A absolvit Colegiul National C. Negri' și a urmat cursurile de actorie la Universitatea Hyperion. A devenit actor, fiind cunoscut din „Mondenii', după ce a intrat în pielea personajelor mondene din România.A practicat timp de 13 ani atletism, de la vârsta de 7 ani. Din păcate, la 20 de ani, a fost nevoit să abandoneze sportul după o accidentare la picior, însă nu înainte de a strânge mai bine de 20 de medalii și un perete cu diplome.

Acesta a fost și detectiv în cadrul show-ului de la PRO TV, alături de Mihaela Rădulescu, Inna și Horia Brenciu. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel