Cosmin Seleși revine pe micile ecrane: ”Am tot primit întrebarea - Când revin în televiziune? Iar astăzi e oficial”

Data publicării:
Cosmin Selesi, foto PRO TV
Descriere foto: Cosmin Selesi, foto PRO TV

Cormin Seleși revine pe micile ecrane cu un nou proiect. 

Cosmin Seleși este prezentatorul emisiunii Batem Palma, de la PRO TV. 

Un format în care îți poți testa norocul și intuiția. O emisiune în care voia bună și câștigurile mari sunt la tot pasul. O șansă de a vedea dacă răspunzând la o întrebare aparent simplă ai putea obține o sumă importantă de bani. Batem Palma? 
În curând, cei de acasă se vor bucura de un show ce nu ar trebui ratat, dar și de un prezentator care vine cu o energie de zile mari, cu o pasiune pentru televiziune care se transmite la fiecare pas și cu un dor de telespectatorii dornici de spectacol: Cosmin Seleși! 


Cunoscutul și îndrăgitul actor și om de televiziune revine în PRO TV și se va afla la cârma unei emisiuni în care concurenții trebuie să apeleze la noroc și la apetitul pentru risc pentru a vedea dacă pot câștiga o sumă importantă de bani sau dimpotrivă... una extrem de mică! 

Încărcat cu energie, înainte de startul filmărilor, Cosmin Seleși declară: ”Am tot primit întrebarea - Când revin în televiziune? Iar astăzi e oficial - De acum! Și vă spun asta direct de pe platoul de filmare de care mi-a fost atât de dor! Mă bucur atât de mult să revin alături de cei din echipa PRO TV pe care-i cunosc și în care am încredere, dar și mai tare sunt fericit de faptul că urmează să fiu iar aproape de cei de acasă, să le dau din energia mea și să mă hrănesc cu părerea lor. Atât le transmit: să nu rateze nicio ediție deoarece le garantez că va fi un show cum n-au mai văzut, că se vor distra, vor trăi la intensitate mare momentele în care concurenții câștigă sume mai mici sau mai mari... și la finalul cărora, vor spune cu siguranță: Batem Palma!”

 

Cosmin Seleși, ADEVĂRUL despre plecarea de la Antena 1: Am spus gata, stop, nu mai vreau

 

Cosmin Seleși este una dintre cele mai îndrăgite prezențe de pe micile ecrane, fiind la cârma emisiunii "Te cunosc de undeva" timp de 9 ani. Chiar dacă acest show i-a adus atât de multă celebritate, vedeta a ales înainte de începutul ultimului sezon să se retragă din acest proiect. Mulți oameni au crezut atunci că a fost vorba despre neînțelegeri materiale, însă Cosmin Seleși a decis să lămurească acum subiectul.

"A fost un proiect foarte frumos, dar eu sunt un om activ, îmi plac provocările. A ținut 9 ani proiectul ăsta, a fost singurul format din lume care a avut atâtea ediții. A fost frumos, dar la un moment dat eu cred că trebuie să te oprești în viață, eu vreau să merg mai departe, nu vreau să mă opresc aici. Cred că am făcut performanță, mi-am făcut treaba acolo. Îmi doresc altceva, eu am spus stop, nu mai exista nicio provocare pentru mine. Nu totul se rezumă la bani. Eu am mai vrut să renunț o dată și acum am spus gata, stop, nu mai vreau. E ca și cum Andra ar cânta același playlist de acum 10 ani. Nu înnebunești? Mi-a fost teamă puțin. Prima dată am vrut să renunț la începutul pandemiei, dar producătorul de atunci și regizorul m-au ținut să nu plec.", a spus Cosmin Seleși în podcastul Acasă la Măruță.

Copilul lui Cosmin Seleși, diagnosticat GREȘIT cu sindromul Down: Bătea copiii și nu mă înțelegeam cu el

 

Cosmin Seleși a primit propuneri din partea altor posturi de televiziune

Mai mult, Cosmin Seleși recunoaște că a primit deja alte propuneri din partea unor trusturi, dar momentan nu se gândește la reîntoarcerea în televiziune, chiar dacă sunt momente în care îi duce lipsa.

"Mi-a fost foarte teamă, dar mă simt mai bine, mi-e atât de bine. Mi-e dor de televiziune, dar momentan mi-e bine. Am mai avut propuneri, recunosc, dar cred că am ajuns la o maturitate în care îmi permit să spun da sau nu. Legat de partea financiară sunt ok, nu am probleme. Am vorbit cu soția mea când am luat decizia și m-a sprijinit.", a dezvăluit Cosmin Seleși.

Ce exemplu vrea să-i dea Cosmin Seleși copilului său

Fostul prezentator TV a vorbit și despre viață de tată. Acesta își dorește să nu-i impună nicio limită băiatului său și să-l ajute să cunoască cât mai multe țări străine. Mai mult, dacă cel mic își va dori să studieze peste hotare, vedeta nu se va impune nicio clipă.

"Arată-le celor mici ce posibilități sunt în lumea asta, pentru că noi nu am avut șansa. Pe mine tata când am fost mic m-a dus o dată la Chișinău, atât. Arată-le celor mici ce au, trebuie să lăsăm copiii să aleagă. Eu îi ofer copilului meu o altă experiență, să cunoască oameni, lumea. Nu trebuie să îi limităm. Avem o țară frumoasă, dar toți au o țară frumoasă.", a continuat acesta.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel