Copilul lui Cosmin Seleși, diagnosticat GREȘIT cu sindromul Down: Bătea copiii și nu mă înțelegeam cu el

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ Acasă la Măruță
Descriere foto: Captură video Youtube/ Acasă la Măruță

Cosmin Seleși a trecut prin momente grele cu băiatul său, după ce acesta a început să manifeste un comportament agresiv.

Cosmin Seleși a trecut prin momente cumplite, în momentul în care Tudor, băiatul său în vârstă de 11 ani, a fost diagnosticat cu o boală foarte gravă și, anume, sindromul Down. Totul a pornit de la simptomele pe care le afișa acesta, ce i-au introdus panica fostului prezentator TV. Copilul se comporta destul de agresiv în colectivitate, fapt ce i-a determinat pe psihologi să îi pună acest diagnostic crunt.

"Am mers cu el la psiholog de la trei ani jumătate, pentru că bătea copiii și nu mă înțelegeam cu el. Bătea copiii la grădiniță. Am fost la cineva și un psiholog mi-a zis: "Vezi că are sindromul Down" și să mă duc cu el la psihiatru. M-am dus la grădiniță, i-am spus directoarei și ea a zis: "Poftim? Nu există așa ceva. Tudor? Nu." Eram terminat.", a declarat Cosmin Seleși în acdrul poscastul de pe Youtube a lui Căătlin Măruță. 

Din fericire, fiul prezentatorului TV este sănătos, iar diagnosticul fusese unul greșit. 

Ce spune Cosmin Seleși despre relația pe care o are cu soția sa

Fostul prezentator de la "Te cunosc de undeva" are doar cuvinte de laudă la adresa soției lui, care este un mare sprijin pentru el, dar și echilibrul familiei.

"Irina știe din start ce îmi doresc, nu e de acord cu anumite lucruri și mă lasă să mă frământ. Ea m-a echilibrat mereu. Doamne ferește să o pierd. Toți avem momente de cumpănă. Te lasă în pace, dar tot cum vrea ea face.", a declarat acesta.

"Mi s-a schimbat viața total după ce a venit Tudor pe lume"

Când vine vorba despre copiii săi, Cosmin Seleși spune că a cunoscut o altă dimensiune de când a venit pe lume Tudor și, mai apoi, Ilinca. Chiar dacă ambii copiii sunt în zodia săgetător, acesta spune că au caracterele foarte diferite, fata având o personalitate extrem de puternică.

"Mi s-a schimbat viața total după ce a venit Tudor pe lume. În momentul ăla am cunoscut un sentiment de iubire pe care nu-l mai cunoscusem niciodată în viața mea. Este în continuare din ce în ce mai mult. După care a venit Ilinca pe lume, am fost doborât de ea. Îl iubesc pe Tudor de mor, dar Ilinca este ceva.. mă sperie gândul că peste cinci ani va fi altfel.

Tudor e foarte sensibil, e un om tare bun. Într-un cantonament, unul din gașcă l-a agresat. Atunci mi-a zis: Tata, nu pot să-ți spun. Ei sunt prietenii mei și le fac rău. Ilinca e mai hotărâtă. Am reușit să-i creștem pe amândoi astfel încât să înțeleagă ce se poate și ce nu se poate, Tudor se mai supără, dar Ilinca dacă vrea să obțină ceva cu adevărat, o să obțină. Ea e mai bătăioasă, se joacă doar cu băieți, face karate.", a mai dezvăluit el.

Cosmin Seleși vrea să se mute din România

Mai mult, Cosmin Seleși se numără printre persoanele publice care își doresc să părăsească România. Ba chiar acesta a încercat să facă asta de câteva ori, însă, până acum, planul nu i-a ieșit așa cum și-a dorit.

"M-am gândit să plec definitiv din țară, de multe ori mă gândesc. Acum câțiva ani voiam să plec în America și după în Australia. Cu siguranță trăiesc mai bine acolo. De curând, voiam să plec în Spania, de când cu războiul. M-aș muta în Singapore sau Tailanda.", a mai dezvăluit Cosmin Seleși în cadrul podcastului de pe Youtube.

Citește și: Cosmin Seleși, ADEVĂRUL despre plecarea de la Antena 1: Am spus gata, stop, nu mai vreau



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel