Micutzu face un nou film. Comediantul vrea să dea lovitura în cinematografie: „Trebuie să punem cu toții umărul ca să creăm o piață adevărată, comercială”

Micutzu la 40 de intrebari cu Denise Rifai
Descriere foto: Micutzu la 40 de intrebari cu Denise Rifai

Cosmin Nedelcu aduce la viață o creație mai veche. Aflați cum va arăta filmul Klaus și Barosso.

Cosmin Nedelcu, cunsocut și sub numele de Micutzu de cei care vizionează micile ecrane, a început cu entuziasm filmările unui nou film care promite o poveste originală, cel puțin din câte s-au putut afla până acum. Actorul are o atitudine responsabilă în privința acestei producții  având în vedere că se află în colaborare cu unul dintre cei mai buni prieteni și apropiați ai săi. Este vorba despre Adrian Nicolae, care va juca unul dintre protagoniștii din film. Lungmetrajul se dorește a fi o ecranizare a unei povești total fictive, Cosmin Nedelcu afirmând că nu există o altă sursă decât cea a imaginației. El recunoaște că are emoții, iar cea mai dificilă parte a fost cea a scrisului deoarece el a participat la crearea scenariului. Pe scenă, știind despre ce este vorba, Micutzu este stăpân pe el și nu poate spune că are dificultăți în acest sens.

„E sută la sută ficțiune. Inițial pornisem cu o altă idee de scenariu, după care ne-am potolit pentru că ne-am dat seama că ne doream ceva mult prea complicat pentru primul proiect pe care-l facem în această formulă cu Grupa B. Și am ales opțiunea cea simplă: o locație unică de filmare în care să creăm un univers cât mai complex.

Ca antreprenor, mi se pare că e prematur să vorbesc despre o miză în filmul românesc comercial. Mai întâi cred că trebuie să punem cu toțîi umărul că să creăm o piață adevărată, comercială, cu etape concrete de dezvoltare și distribuție, și abia apoi cred că putem să vorbim de rolul antreprenorului în filmul comercial și viziunile antreprenoriale. Deocamdată, pur și simplu, am muncit foarte mulți ani că să strângem niște bani, că să îi investim – cum facem de obicei – în proiecte în care credem. Filozofia noastră nu s-a schimbat, e aceeași de ani de zile: muncești, faci bani, investești în proiecte în care crezi din care speri să faci bani, pe care iar ii investești și așa mai departe.”, a precizat actorul, pentru Urban.ro.

Vezi și: Gopo 2023. Teambuilding a câștigat Premiul publicului. Este filmul românesc cu cel mai mare succes la box office

Vezi și: Oameni de treabă, marele câștigător al trofeului Gopo pentru Cel mai bun film. Lista completă a premiilor decernate

Vezi și: Jenna Ortega și Bradley Cooper de România. Ana Maria Guran și Carol Ionescu, doi tineri actori care fac furori în producțiile momentului: „Încep să se facă filme pentru toate gusturile”

Este un moment unic în viața lui Cosmin Nedelcu

Este un moment unic pentru Cosmin Nedelcu și are de ce să fie mândru. El evoluează în profesia pe care o are încercând lucruri noi. A fost pentru prima dată când a scris de la încpeut până la final, fiind vorba despre un lungmetraj.

„Am avut emoții când am scris scenariul, pentru că a fost prima oară când am avut de scris, de la început până la final, la un scenariu de lungmetraj. Atunci, la scris, emoțiile erau pentru că mă aflăm pe un teren necunoscut, dar aici la filmare – nu aș vrea să sune arogant, sau că îmi dau în petec – dar e un drum pe care îl știu îl știu că actor, l-am mai parcurs și cred că am să mă descurc.”, a mai adăugat actorul, potrivit sursei citate.

KLAUS SI BARROSO

Scenariu: Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu”Nedelcu, Bogdan Theodor Olteanu –  Grupa B

Regia: [regie colectiva]

Imagine: Mihai Marius Apopei

Scenografie si costume: Alexandra Panaite

Montaj: Tudor D. Popescu

Producatori: Cristian Anastasiu, Ionut Datcu, Bogdan Theodor Olteanu

O productie BOLD FILM STUDIO in coproductie cu GRUPA B, TANGAJ PRODUCTION si AVANPOST MEDIA.

„Klaus si Barroso” urmeaza sa aiba premiera la inceputul anului viitor si va fi distribuit de Forum Film, potrivit Urban.ro.

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 04 aug 2023, 17:21 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience