Cornel Păsat a rupt tăcerea. Ce spune despre Oana Roman, la 15 ani de la despărțire: „Berbec. Încăpățânat, autoritar”

Data publicării:
Cornel Păsat și Oana Roman, în perioada în care formau un cuplu. Foto Agerpres.
Descriere foto: Cornel Păsat și Oana Roman, în perioada în care formau un cuplu. Foto Agerpres.

Cornel Păsat și Oana Roman au format un cuplu timp de șapte ani.

Cornel Păsat o descrie pe Oana Roman ca fiind extrem de încăpățânată și autoritară. Pe de altă parte, acesta spune că fiica lui Petre Roman are un șarm aparte, atunci când vrea ea. 

„Berbec. Încăpățânat, autoritar. Face doar ce vrea. Aroganță. Sinceritatea, defect. Sufletistă, cultă și educată. Are un șarm al ei aparte. Când vrea ea, are un vino-ncoa foarte plăcut”, a spus Cornel Păsat în emisiunea „La Măruță”; de la PRO TV. 

Oana Roman l-a acuzat pe Cornel Păsat de infidelitate


Oana Roman și Cornel Păsat s-au despărțit în 2007, după șapte ani de relație. Cei doi au trăit o frumoasă pofeste de dragoste, iar despărțirea a venit ca un șoc pentru fani, care erau convinși că vor ajunge în fața altarului. 

La vremea respectivă, Oana Roman îl acuza pe Cornel Păsat de infidelitate. Aceasta era convisă că iubitul ei o înșela cu prietena ei, Bianca. Într-un final, Cornel s-a căsătorit cu Bianca, iar cei doi au devenit părinți în 2018. 

„M-a înșelat. I-am prins. Era prietena mea și stătea cu noi în casă. Era prietena noastră. A venit din provincie și am ajutat-o. I-am dat haine, i-am dat bani și am ținut-o la mine acasă. Sunt și azi împreună. Nu i-am prins în fapt. Am aflat că vrea să ne despărțim ca să fie cu ea”, declara Oana, în urmă cu ceva timp, la Pro Tv. 

Și Oana Roman a fost însărcinată în relația cu Cornel Păsat. Vedeta a decis atunci să facă avort, argumentând că își dorește casp și carieră înainte de a-și asuma responsabilitatea de a crește un copil.


„El m-a iubit mai mult decât am putut eu să-l iubesc. Eu am fost rațiunea de a trăi pentru Cornel Păsat. Am făcut o greșeală imensă când am făcut avort. Nu îmi doream copilul până nu aveam o carieră, o casă”, a declarat Oana Roman, în urmă cu mai mulți ani. 

 

Oana Roman este acum căsătorită cu Marius Elisei, cu care are o fiică. Cei doi s-au despărțit, în urmă cu un an, însă s-au împăcat, după câteva luni. 

Oana Roman, adevărul despre relația dintre Mioara și Petre Roman. De ce nu și-au mai vorbit părinții ei de peste 20 de ani: „El nu a vrut”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel