Dan Negru o desființează pe Bia Khalifa: „Are 8 clase primare. L-a umilit și înjurat la tv pe actorul Cornel Palade”

Data publicării:

Dan Negru trage un semnal de alarmă asupra violenței și lipsei de bun simț promovate la TV. Prezentatorul de la Kanal D a dat ca exemplu cazul tinerei Bia Khalifa, de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, care l-a înjurat pe actorul Cornel Palade, în timpul emisiunii. 

Dan Negru a adus ca exemplu emisiunea pe care o prezenta el, în urmă cu mai mulți ani, în care le supunea pe vedete la mai multe provocări inedite. Atunci, spune el, scopul era amuzamentul, și nu umilirea invitaților. Prezentatorul Kanal D se arată mâhnit de comportamentul tinerei Bia Khalifa, de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, care l-a înjurat pe actorul Cornel Palade, în timpul emisiunii. 

 

Bia Khalifa, copilărie traumatizantă. Tatăl ei o obliga să mănânce insecte: „A devenit foarte agresiv”

 


„Bia Kahlifa, o tânără de 23 de ani promovată ca fiind de succes deși are 8 clase primare, l-a umilit și înjurat la tv pe actorul Cornel Palade in varsta de 70 de ani! 

Am revăzut momentul zilele astea...
Umilința e de partea celalată a libertății ! 
N-am fost ușă de biserică in televiziune și nici televiziunile n-au fost "sfinte" de-a lungul timpului. 
Toți știm asta și încercăm să ne îndreptăm ca tâlharul de pe cruce, fiecare cum putem. Lumea civilizată a tv s-a îndreptat și ea demult ! Oricine greșește, prostul insistă. Azi găsești mai multă inepție in online decât la tv. 
De asta, in 2022, când bullingul, violența, hărțuirea ne sunt dușmani, momentul in care tânăra Bia îl înjură pe vărstnicul Cornel in prime-time nu reprezintă România! 
Știu, actorul  nu trebuia să fie acolo, intr-un astfel de show pentru că atunci când accepți ca cineva să te facă mic, să te aștepți și să te calce in picioare. 
Dar agresivitatea nu e o formă de curaj. E o formă de prostie. Să le spuneam asta copiilor! 
Așa cum tăcerea e începutul lașității. 
Să le spunem asta celor din CNA, umiliți, tăcuți, sper că nu vânduți. 
Popularitatea showului e o înfrângere și nu o victorie pentru că există și victorii care te coboară ! 
Acu' vreo 23 de ani, când aduceam la "Academia Vedetelor", prima dată la tv, șerpi și păianjeni exotici, Valeriu Lazarov ne cerea un show de bucurie, nu de umilință. Stela Popescu, Mădălina Manole, Cristian Țopescu, Piersic, Gica Petrescu și mulți alții au găsit atunci amuzamentul și bucuria. In fotografie sunt Teodora Mareș din filmul "Declarație de Dragoste" și Dan Petrescu, jucător de Premier League atunci...
Azi a rămas violența. 
Si violența are un singur vaccin : educația”, a scris prezentatorul tv pe rețelele de socializare. 

 

 

Bia Khalifa l-a jignit grav pe Cornel Palade, în cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

 

Un scandal a luat amploare în cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. De data aceasta conflictul a început între Bia Khalifa  și Cornel Palade. Mai exact, blondina din online l-a înjurat și l-a jignt pe îndrăgitul actor.

Cornel Palade, jignit grav de Bia Khalifa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'

Se pare că totul a pornit de la un vas nespălat. Blondina nu s-a mai putut abține și l-a înjurat pe Cornel Palade. 

„Astăzi, Cornel a manipulat situația și a încercat să dea vina pe mine fiindcă nu a vrut să-și asume că Anisia s-a chinuit să spele oala, după ce eu i-am spus să nu prăjească orezul', a spus Bia Khalifa în timpul emisiunii. 

Ulterior, aceasta a început jignirile la adresa lui Cornel Palade. 

'Spune în p&%@ mea tot! Nu mai manipula că nu te crede nici dracu! Te credea în primele zile, nu acum', i s-a adresat tânăra lui Cornel Palade.

Cum a reacționat Cornel Palade

Fără să stea prea mult pe gânduri, Cornel Palade i-a dat imediat replică vedetei din online. 

'Ăsta e un mod sălbatic de a te manifesta și un om civilizat nu face așa ceva. Mi se pare o mârlănie absolută, jegoasă, din partea unei femei. Punct.

A vorbit foarte urât și a fost un atac la demnitate, iar asta mă deranjează cel mai mult. Eu nu pot să funcționez în sistemul ăsta. Nu pot. Voiam să îți spun că ai un comportament mizerabil, atât', a adăugat și Cornel Palade.

Blondina nu s-a oprit și a continuat jignirile la adresa colegului său. 

 'Eu vorbesc cum vorbesc și în viața de zi cu zi, nu mă abțin. Ăsta e vocabularul meu! Eu nu trebuie să îți dau ție explicații. Nu tu m-ai crescut. Tot mincinos ești în fața mea'.

Lidia Buble a intervenit în scandalul dintre cei doi

Artista nu a putut să accepte jignirile pe care Bia Khalifa le-a adus la adresa lui Cornel Palade, astfel că nu s-a mai putut abține și a  pus-o la punct pe blondină. 

„Bia, dar nu poți să vorbești așa, este un om mai în vârstă de cât tine, plus că este un mare actor. Nu poți să i te adresezi așa, nu se poate, e lipsă de respect.', a spus Lidia Buble.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel