Cornel Ilie, nostalgic de Crăciun: „Statul în jurul familiei în acele zile de sărbătoare...”. Ce dorințe are solistul, la final de an / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Cornel Ilie, arhivă personală
EXCLUSIV
Descriere foto: Cornel Ilie, arhivă personală

Cornel Ilie ne-a dezvăluit, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, dacă i-a făcut lista lui Moș Crăciun, dar și care sunt dorințele lui, pentru începutul noului an.

Cornel Ilie, solistul trupei VUNK, a divorțat în urmă de doi ani de soția sa, după o căsnicie care a durat cinci ani și din care au rezultat și doi copii. Chiar dacă au pus punct relației lor de iubire, cei doi foști parteneri țin în continuare legătura și au rămas în relații foarte bune, pentru a le oferi copiilor lor cea mai bună educație și cel mai bun exemplu. Din acest motiv, și Crăciunul va fi sărbătorit tot în familie, întrucât acesta este cuvântul care definește Sărbătorile de Iarnă, în concepția solistului. În exclusivitate pentru Spectacola, Cornel llie ne-a dezvăluit cum arată Crăciunul perfect pentru el și dacă i-a făcut deja lista lui Moș Crăciun. 

„Cred că există, da (n.r. Moș Crăciun). Nu i-aș minți pe copiii mei că există, dacă nu ar fi așa. Moșului nu este nevoie să-i ceri, știe el ce să-ți aducă să te bucure.”, a declarat Cornel Ilie, în exclusivitate pentru Spectacola. 

 Ce semnifică Crăciunul, în concepția lui Cornel Ilie

Când vine vorba de Crăciun, solistul trupei VUNK se gândește imediat la familie și la sentimentul de iubire.  Este important ca în această perioadă din an să fim, mai mult ca niciodată, cu persoanele iubite, susține el. 

„Tot timpul cred că Crăciunul este despre cuvântul și însemnătatea lui “împreună”. Familie, persoana iubită, orice înseamnă acest cuvânt pentru noi toți. Este vorba despre puterea şi rostul sentimentului de a iubi cu sufletul, nu cu mintea. Fără motive, fără consecințe, fără argumente. De a iubi și atât.”, a continuat Cornel Ilie. 

 

VEZI și: Secretul longevității trupei VUNK. Cornel Ilie: „Aspectele astea, care ar trebui să fie întâlnite la toți artiștii...” / EXCLUSIV

Cât despre tradiții, Cornel Ilie spune că în familia sa nu au existat prea multe datini de Crăciun. Cu toate acestea, cântărețul a învățat încă din copilărie că sărbătorile atât de importante se petrec în familie, regulă pe care o urmează și astăzi.

„Am crescut în București, este greu de vorbit despre tradiții în cazul meu. Dar părinții mei m-au învățat prin puterea exemplului lor că este un obicei superb, statul în jurul familiei în acele zile de sărbătoare.”, ne-a mai spus Cornel Ilie. 

 
 Cu ce se mândrește Cornel Ilie la final de 2022

„Mă mândresc că m-am enervat mai puţin, că mi-am pierdut mai puţină vreme gândindu-mă la lucruri sau momente care nu-mi convin sau care mă opresc din a mă simți mai vesel.  Am lansat câteva piese care au fost primite mai frumos decât aș fi sperat, iar în decembrie apare primul nostru album pe vinil, “Vernisaj”, o colecție de 14 dintre duetele lansate de noi de-a lungul poveștii noastre de până acum. 


Urmează și spectacolul cu același nume de la Sala Polivalentă, în 13 decembrie.  Dar cel mai important este că Zara și Cezar, copiii mei, au râs foarte mult, cresc plini de iubire și bucurie și încep sa salveze lumea asta care pare atât de nesigură și de capricioasă, împreună cu alți copii de vârsta lor.”, ne-a mai declarat acesta, în exclusivitate. 

Cornel Ilie, dezvăluiri din viața amoroasă. Motivul pentru care este singur, la doi ani de la divorț: “Pare că sunt foarte greu de cucerit”

Ce își dorește artistul de la 2023

Solistul are și o dorință cu care intră în curând în noul an, pe care a dezvăluit-o cu multă speranță că totul va fi așa cum își imaginează. 


„Sper ca oamenii să se mai liniștească putin. În toată lumea. Să fie mai multă liniște în viitorul asta de zi cu zi. Iar la nivel personal, am început să scriu o carte de ficțiune care sper sa apară în primavară și să lucrăm la un album nou.”, a conchis Cornel Ilie. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel