Cornel Ilie, dezvăluiri din viața amoroasă. Motivul pentru care este singur, la doi ani de la divorț: “Pare că sunt foarte greu de cucerit”

Data publicării:
Sursa foto: Cornel Ilie, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cornel Ilie, instagram

Cornel Ilie a vorbit despre viața amoroasă, la doi ani de la divorț. Artistul a dezvăluit motivul pentru care este singur.

Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, a decis să pună capăt mariajului său cu Eliza, după cinci ani de căsnicie. Decizia celor doi a luat în surprindere pe toată lumea, mai ales că nu dădeau de înțeles că în cuplul lor ar exista probleme. Artistul și fosta soție au împreună doi copii, Zara și Cezar. Recent, Cornel Ilie a dezvăluit motivul pentru care nu și-a găsit până acum pe altcineva.

Cornel Ilie, dezvăluiri despre viața amoroasă

Cornel Ilie consideră că este un bărbat greu de cucerit și că nu lasă prea ușor persoanele din jur să îl cunoască fix așa cum este el. 

“Nu am niciun plan să fac sau să nu fac ceva. Cum m-a surprins viața până acum și cum am fost surprins de niște alegeri, așa va funcționa și în continuare, mai ales după cei doi ani de pandemie în care vedeai că nu prea mai poți să îți faci planuri.

Cumva sunt singur. Aparent așa pare că sunt foarte greu de cucerit, de intrat pe sub piele, pentru că nu mă las ușor cunoscut.

Dar cine își dorește cu adevărat, o să reușească să mă cunoască și atunci înseamnă că merită investit timp, sentimente, energie în acea persoană”, a declarat Cornel Ilie pentru VIVA.

 

În ce relații a rămas Cornel Ilie cu fosta soție

Artistul a mărturisit că el și fosta soție au rămas în relații bune datorită celor doi copii pe care îi au împreună. Cornel Ilie își dedică foarte mult timp pentru a sta cu Zara și Cezar. 

“Fetița mea este atrasă mai mult spre dans în perioada asta, face șapte ani în noiembrie. În schimb, băiețelul Cezar care face trei ani în iulie, pare foarte atras de muzică, vrea să descopere pianul, chitara.

Nu s-a schimbat relația dintre noi față de copii și nu se va schimba niciodată, prezența mea în viața copiilor este foarte activă, chiar acum plec la ei.

Câteodată petrec cu ei chiar și trei-patru zile pe săptămână, depinde cât sunt plecat. Dar cât pot de mult, când am ceva timp liber mă duc la ei.”, a mai spus artistul pentru sursa citată mai sus.

Citește și: Cornel Ilie, dezvăluiri neștiute din copilărie. Ce obișnuia să facă mereu cu tatăl său



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel