Corina Caciuc a născut. Laurenţiu Reghecampf este, din nou, tată

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram

Corina Caciuc a născut. Laurenţiu Reghecampf este, din nou, tată.

Binecuvântare în ultima zi a lunii martie 2024! Corina Caciuc este în culmea fericirii după ce a născut un băiețel perfect sănătos. Este al patrulea copil al lui Laurenţiu Reghecampf. Corina Caciuc a fost cea care a dat vestea cea mare pe rețelele de socializare și a publicat o fotografie de suflet, direct din spital, în timp ce își ține la piept băiețelul.

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf împărtășesc acum această experiență minunată, bucurându-se de sosirea micuțului sănătos în familia lor. Această veste a fost întâmpinată cu căldură și entuziasm de către cei apropiați lor și de către fanii care îi susțin în fiecare etapă a vieții lor.

Antrenorul are încă trei copii - unul cu prima sa soție, Mariana Pfeiffer, pe Luca. Cu Anamaria Prodan are un băiat, pe Bebeto, iar cu Corina Caciuc are un alt băiețel de un an, pe Liam. Iar acum este din nou tată!

 

VEZI ȘI ALTE ȘTIRI:

 

Anamaria Prodan, prima reacție după ce a aflat că Reghecampf va deveni din nou tată. Corina Caciuc ar fi însărcinată:

https://www.spectacola.ro/anamaria-prodan-prima-reactie-dupa-ce-a-aflat-ca-reghecampf-va-deveni-din-nou-tata-corina-caciuc-ar-fi-insarcinata_32814.html

 

VEZI ȘI: Imagini spectaculoase din vila de lux a Anamariei Prodan. Casa de la Snagov a fost renovată complet, după despărțirea de Reghecampf:

https://www.spectacola.ro/imagini-spectaculoase-din-vila-anamariei-prodan-casa-de-la-snagov-a-fost-renovata-complet-dupa-despartirea-de-reghecampf_36889.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel