Anamaria Prodan NU vrea să renunțe la numele de Reghecampf: Ăla e numele meu

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram

Anamaria Prodan a dezvăluit de ce nu își schimbă numele de pe rețelele de socializare, acum că nu mai este într-o relație cu Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan este în plin divorț cu încă actualul ei soț. Aceasta a spus, în repetate rânduri, faptul că speră ca totul să se termine cât mai repede, pentru a putea în sfârșit să-și afișeze noua relație. Totuși, mai există un lucru care a stârnit curiozitatea tuturor. Chiar dacă, în curând, se va încheia totul oficial între ea și celebrul antrenor, aceasta folosește încă numele de Reghecapf. În acest sens, Anamaria Prodan spune că nici nu va renunța la el prea curând. 

„Ăla e numele meu: Anamaria Prodan Reghecampf. Și așa rămâne. Până mă voi căsători așa rămâne. Cred în continuare în ideea de căsătorie. Aștept să se termine mai repede divorțul. Mă rog. Acum m-ar face fericită un bărbat foarte puternic care să mă modeleze el, nu să-l inventez eu”, a povestit Anamaria Reghecampf pentru EGO.ro.

Ce spune Anamaria Prodan despre coafura care a făcut-o celebră

Pentru foarte mult timp, impresara a avut o coafura foarte deosebită, diferită de orice ar fi avut cineva la acea vreme. Aceasta avea părul scurt, pe care îl purta mereu sub formă de "palmier", dezvăluind faptul că ideea i-a aparținut exclusiv ei.

„Eram în America și am vrut ceva al meu pentru că nu îmi plăcea absolut nimic din tot ce îmi făceau stiliștii. Mi-am luat eu un aparat de creponat și mi-am inventat așa părul.”, a dezvăluit ea.

De ce impresara nu și-ar fi dorit să îi calce pe urme mamei ei

Ionela Prodan a fost o îndrăgită artistă de muzică populară. Cu toate acestea, Anamaria Prodan, pe lângă faptul că nu îi moștenește talentul, spune că nici nu s-ar fi văzut să urmeze această carieră. Un principal motiv este pentru că aceasta și-a dorit să-și creeze propriul nume și să nu fie asociată cu altcineva, indiferent dacă era vorba despre mama ei.

"Eu mi-am ales alt domeniu față de mama și nu muzică, pentru a avea propriul nume. Probabil pentru că faptul că am un caracter așa de puternic a fost norocul vieții mele, pentru că m-am născut într-o așa familie. Eu n-am încercat să cânt Bebe cântă foarte bine.", a mai spus aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel