Cori Grămescu, probleme de sănătate. Antrenoarea de fitness a ajuns la spital: „Îmi pierdusem vederea cu ochiul drept”

Data publicării:
Cori Grămescu, foto Facebook
Descriere foto: Cori Grămescu, foto Facebook

Cori Grămescu a ajuns la spital. Celebra antrenoare de fitness spune că își pierduse vederea la ochiul drept și nu se mai putea exprima normal. 

Cori Grămescu și-a petrecut ultimele luni în Statele Unite, unde a muncit din greu pentru proiectele sale. Tot efortul, nopțile nedormite și grijile și-au lăsat amprenta asupra sănătății sale. Aceasta a povestit, pe rețelele de socializare, cum a ajuns la camera de gardă, imediat după o întâlnire de afaceri.
Celebra antrenoare de fitness spune că nu mai putea vedea cu ochiul drept și nu se putea exprima corect. 

Cori Grămescu: Tura asta am scăpat ușor, nu am rămas cu sechele de niciun fel, dar m-a trezit rapid la realitate. 

Acum se află în recuperare și s-a întors în România, în munții Apuseni, pentru a petrece timp în natură. Vedeta spune că acest incident a făcut-o să realizeze cît de importantă e simplitatea și căt de mare este prețul succesului profesional. 

Cori Grămescu, drama prin care a trecut în pandemie: „Eram săracă, deprimată, singură, grasă și infertilă”


„Recharge, reset, redo. Acum mai bine de o săptămâna eram la camera de gardă, după ce intr-un meeting îmi pierdusem vederea cu ochiul drept și nu îmi mai gaseam cuvintele sa ma exprim normal. Fusese un orizont de o ora in care capul meu, așa cum îl știam, nu mai funcționase chiar bine. episodul venea după o perioada cumplita de munca, multe nemulțumiri personale, sentimentale, profesionale și foarte multă neglijența fata de mine însămi. Prea puțin somn, prea multe frământări, prea putina sinceritate fata de mine însămi, ma fortasem și ma împinsesem pana dincolo de limite. Tura asta am scăpat ușor, nu am rămas cu sechele de niciun fel, dar m-a trezit rapid la realitate. Sunt venită in Apuseni de aproape o săptămâna și azi văd primii oameni. Izolarea asta profunda in natura ma ajuta sa ma incarc și sa odihnesc și mi-am luat o perioada pentru mine, ca sa îmi reconfigurez planul “măreț” de pana acum. Ce vreau sa spun cu asta e sa aveți grija de voi. Lăsați deoparte presiunea, construcțiile astea artificiale despre ce trebuie sau nu trebuie sa fie, pentru ca in realitate, viața e simpla. Nu avem nevoie de mare lucru sa fim fericiți, dacă suntem sinceri cu noi înșine și trăim așa cum simțim. Nu avem nevoie de mulți oameni in jur, dacă cei câțiva de lângă noi sunt deschiși, loiali si sinceri. Nu ne trebuie prea multe dacă noi suntem sinceri si aliniati cu propriile noastre valori si credințe. Și da, câteodată e nasol sa îți dai seama ca tocmai tu însuți erai cel nasol in toată ecuația, dar fiecare astfel de realizare te ajuta sa evoluezi, sa repari, sa crești si sa mergi mai departe. Nu e ușor, nu e nici măcar plăcut, dar fiecare astfel de conștientizare te poate ajuta sa devii din ce in ce mai mult ceea ce ești, conștient si liber. Viața asta, in simplitate, onestitate și autenticitate e cea care ne conduce spre înflorire spirituală și mulțumire. Și atunci se aliniază și se repoziționează multe comportamente, așteptări și planuri de viața”, a scris Cori Grămescu pe rețelele de socializare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel