Cori Grămescu desființează o dietă celebră: „Nu există ceva mai periculos de atât”- Pastila de Frumusețe / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Cori Grămescu, nutriționist și instructor de pilates, este invitata Georgianei Ioniță Toader, în emisiunea Pastila de Frumusețe, difuzată sâmbătă, ora 15:00, pe Spectacola, DC News și DC Medical. 

Cori Grămescu, nutriționist și instructor de pilates, vine în platoul Spectacola, într-o nouă ediție „Pastila de frumusețe”, acolo unde dezvăluie „rețeta” unei vieți sănătoase și a unei diete cât mai corecte.

Cu o experiență de 17 ani în acest domeniu, celebrul nutriționist a publicat și o carte, „Vindecarea relației cu mâncarea și cu propriul corp”, unde și-a dorit să integreze cele mai eficiente sfaturi și exerciții fizice, perfecte pentru cei care doresc să piardă câteva kilograme în plus sau, pur și simplu, își doresc să se mențină.

„Cel mai rău lucru pe care i-l putem face corpului nostru este să fluctuăm în greutate, digestia se duce și ea pe apa sâmbetei și așa mai departe. Orice am face, este important să ne gândim în primul rând la: „Pot susține asta în viața mea cinci ani de aici încolo cu un minim de efort?”. Asta e prima întrebare.”, ne va spune Cori Grămescu, în cadrul emisiunii.

Înainte de a te apuca de o dietă, trebuie să știi că nu există rezultate minune, ne mai dezvăluie specialista, care ne va spune și câte kilograme ar trebui să slăbim pe lună, astfel încât organismul nostru să rămână unul sănătos. Există însă o modalitate prin care poți obține rezultatele mult dorite într-un timp mai scurt, iar despre acest lucru ne va vorbi Cori Grămescu, în cadrul emisiunii.

Subiectele abordate în această ediție sunt:

Care e cea mai rapidă soluție de slăbit

Câte kilograme trebuie să slăbim pe lună, pentru a ne menține sănătatea

Cum te menții în formă, după ce ai slăbit

Kilogramele în plus și problemele de sănătate

Ingredientele care te ajută să-ți echilibrezi corpul

Cele mai periculoase diete pentru sănătate

Importanța proteinelor pentru organismul nostru

Importanța mișcării

 

Nu ratați emisiunea „Pastila de Frumusețe”, de sâmbătă, 29 iulie, de la ora 15:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News, DC Medical, dar și pe DC News TV.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro  și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201           

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                 

 


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/             

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola           

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en             

Site: https://www.spectacola.ro/            

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola            



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel