Copiii Sandei Ladoși nu vor să audă de cariera de artist: „Nu se îngrămădește niciunul să mă urmeze” / EXCLUSIV

Data publicării:
Sanda Ladoși, captură video Youtube/ Cătălin Măruță
EXCLUSIV
Descriere foto: Sanda Ladoși, captură video Youtube/ Cătălin Măruță

Sanda Ladoși ne-a dezvăluit, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, cum se înțelege cu copiii săi, care au ajuns la vârsta adolescenței. 

 

 

Sanda Ladoși se bucură de o viață împlinită din toate punctele de vedere. Este una dintre cele mai consacrate artiste din țara noastră, reușind și astăzi să-și cucerească publicul, indiferent de noile trenduri care iau amploare de la o zi, la alta în România, iar pe plan personal, se bucură de o familie minunată. Vedeta este mamă a doi copii, Ioana și Bogdan, ambii ajunși la vârsta adolescenței. Nu este deloc ușoară această etapă, ne-a dezvăluit în exclusivitate artista, însă, în același timp, Sanda Ladoși este extrem de mulțumită de cei doi copii ai săi și de educația de care dau dovadă, în continuare.

„Copiii sunt mari, cresc, încerc să-i îndrum cât mai corect posibil și cât mai realist, în vremurile pe care le trăim. Ei sunt acum în perioada adolescenței, o perioadă dificilă, zic eu, dar mulțumesc lui Dumnezeu cred că am semănat în ei la timpul potrivit anumite lucruri, pentru ca acum să pot gestiona mai ușor această perioadă. Educația lor a pornit din prima zi de viață și culminează până inclusiv în momentul în care nu voi mai fi, pentru că în fiecare zi mai e ceva de adăugat la educația lor. Mi-e foarte drag de ei, sunt centrul universului meu. În afară de carieră, ei sunt cel mai important lucru, cea mai importantă misiune pe care o am de realizat și, în rest, am multe evenimente, spectacole, proiecte care se desfășoară, nu doar cu colegii de generație, ci și cu cei mai tineri.”, a declarat Sanda Ladoși, în exclusivitate pentru Spectacola.  

Te-ar putea interesa și: Țara pentru care Sanda Ladoși ar părăsi România: „M-a marcat în mod special. Am avut sentimentul că aș rămâne acolo”/ EXCLUSIV

Cei doi nu vor să-și urmeze profesional mama

Chiar dacă în familie au un model clar de ce înseamnă un artist longeviv și ar avea toate motivele pentru care să-și dorească să ajungă și ei în acest prag, Sanda Ladoși ne-a spus faptul că cei doi nu-și doresc să-i calce pe urme.

„Nu se îngrămădește niciunul să mă urmeze pe plan profesional. Ioana este talentată, este pe zona aceasta a dansului și a interpretării, dar nu o văd aici.”, ne-a mai declarat îndrăgita artistă.

Citește și: Sanda Ladoși, criticată de propria mamă, pentru cum își crește copiii. Ce reproșuri a primit artista

Am rugat-o pe artistă să ofere și un sfat tinerei generații care se visează pe scenă și care vrea să-i urmeze exemplul.

„Eu cred că trebuie să ne urmăm instinctul, sufletul este cel care este în cea mai mare legătură cu misiunea pe care o avem de îndeplinit de pământ. Sufletul nu te minte niciodată. Nu zic că nu este bună rațiunea, este bună, dar în echilibru. De multe ori, mintea ne mai joacă feste, dar sufletul nu te minte, pentru că știe ce are nevoie, știe cu ce vrea să se hrănească și cu siguranță te îndrumă cel mai corect.”, mai spune ea.

„Încerc să am mintea deschisă, să mă adaptez la vremurile de astăzi”

Recent, vedeta ne mai spunea faptul că încearcă întotdeauna să fie deschisă la noile trenduri și ideile care se promovează în societatea de astăzi, astfel încât să poată să țină pasul cu copiii ei, oricât de greu i-ar fi.

„Dacă știi ce vrei să obții de la ei, dacă știi ce vrei tu, ca părinte, nu e greu. Noi avem datoria să îi coordonăm, dar nu putem să le trăim viața și nu putem lua decizii în locul lor. Ei trebuie să fie ajutați să-și găsească drumul. Eu nu spun că nu-i o provocare, în fiecare zi este, pentru că eu vin dintr-o altă generație, cu altă educație, alte principii și este complicat. Încerc să am mintea deschisă, să mă adaptez la vremurile de astăzi, dar să nu uit că educația, indiferent de epocă, și cei șapte ani de acasă sunt valabili oricând, și peste 2000 de ani. Cei șapte ani de acasă vor fi mereu importanți. Atunci, caut să fiu în echilibru cu realitatea, dar și cu bunul simț.”, a mai declarat recent, în exclusivitate pentru Spectacola, artista. 

Te-ar putea interesa și: Cum se menține Sanda Ladoși în formă, la 52 de ani: „Mănânc de toate, inclusiv slănină și ceapă” / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel