Cum se menține Sanda Ladoși în formă, la 52 de ani: „Mănânc de toate, inclusiv slănină și ceapă” / EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Sanda Ladoși a vorbit, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, despre viața de mamă, dar și despre secretul siluetei sale. 

Sanda Ladoși este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Artista are o carieră de succes, care-i ocupă foarte mult timp, dar se bucură și de o familie minunată, căreia încearcă, în aceeași măsură, să-i ofere atenție și să nu o neglijeze nicio clipă. Acest lucru îi iese din plin, spune artista, care conștientizează în fiecare zi faptul că are doi copii care au nevoie de foarte multe lucruri, la această vârstă dificilă. Într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, Sanda Ladoși ne-a vorbit despre viața de mamă, dar și despre dieta pe care o urmează la vârsta de 52 de ani.

„Sunt bine, după o zi complicată și plină. În  general, când ai doi copii de care te ocupi, lucrurile se aglomerează. Dar sunt fericită, împlinită, mulțumită de ei, de posibilitățile pe care le avem noi, ca artiști, să ne facem meseria, și trebuie să mergem înainte cu bune și rele. 

Din punctul meu de vedere nu e greu să menții echilibrul între familie și carieră. Întotdeauna m-am descurcat, când am avut ceva de făcut am făcut cu asumare și cu un anunț de bun simț. Toți trebuie să ne respectăm, în primul rând, meseria, preocupările. Exact cum copiii își cer drepturile lor, la fel și eu ca părinte trebuie îmi fac meseria, asta sunt, artist.”, a declarat Sanda Ladoși, în exclusivitate pentru Spectacola. 

 

„În fiecare zi este o provocare”

Sanda Ladoși este mamă a doi copii, de 14, respectiv 16 ani. În acest sens, provocările aduse de adolescență nu sunt deloc puține, recunoaște artista. Cu toate acestea, vedeta încearcă în fiecare zi să țină ritmul cu cei doi copii și să le ofere principiile și valorile esențiale, pe care, la rândul ei, le-a primit din familie. 

„Dacă știi ce vrei să obții de la ei, dacă știi ce vrei tu, ca părinte, nu e greu. Noi avem datoria să îi coordonăm, dar nu putem să le trăim viața și nu putem lua decizii în locul lor. Ei trebuie să fie ajutați să-și găsească drumul. Eu nu spun că nu-i o provocare, în fiecare zi este, pentru că eu vin dintr-o altă generație, cu altă educație, alte principii și este complicat. Încerc să am mintea deschisă, să mă adaptez la vremurile de astăzi, dar să nu uit că educația, indiferent de epocă, și cei șapte ani de acasă sunt valabili oricând, și peste 2000 de ani. Cei șapte ani de acasă vor fi mereu importanți. Atunci, caut să fiu în echilibru cu realitatea, dar și cu bunul simț.”, a mai declarat, în exclusivitate pentru Spectacola, artista. 

 

Cum se menține Sanda Ladoși în formă

Ajunsă la vârsta de 52 de ani, artista se menține într-o formă fizică de invidiat. Aceasta ne-a mărturisit că face sport, însă nu la fel de mult cum obișnuia să facă în trecut. 

„Fac sport, dar nu mai fac cum făceam. Nu mai am timp. În perioada când făceam foarte mult sport, copiii erau mai mici. Acum e o perioadă foarte dificilă, amândoi sunt în preadolescență, adolescență și este foarte complicat. Trebuie să fiu în permanență lângă ei, apar tot felul de neprevăzute și important este să fii lângă ei și pentru asta trebuie să plătești un preț.”, ne-a mai dezvăluit artista.

 

Când vine vorba de alimentație însă, Sanda Ladoși spune că-și permite să mănânce orice și nu se abține prea mult de la anumite plăceri alimentare. Singura perioadă în care a avut probleme cu kilogramele în plus a fost după cea de-a doua naștere, spune artista. 

„Am fost întrebată ce mănânc.. de toate, inclusiv slănină și ceapă. Pâinea o fac în casă, când nimeresc o coajă de pâine de aia proaspătă nu o să trec pe lângă ea, asta este, e o asumare. Mă ajută Dumnezeu, fără prea mare efort. Am avut o perioadă în care, legat de nașterea celui de-al doilea copil, foarte greu am reușit să dau kilogramele acelea jos. Probabil că nu a fost nici momentul, dar când s-a întâmplat, s-a întâmplat pur și simplu. Așa am fost întotdeauna. Nu mă mai chinui.”, a continuat aceasta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel