Constantin Enceanu l-a sunat pe Petrică Mâțu Stoian: ”Nu mi-a răspuns nimeni”. Artistul nu și-a revenit după moartea bunului său prieten

Data publicării:
Sursa foto: Constantin Enceanu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Constantin Enceanu, Facebook

Constantin Enceanu nu a trecut încă peste moartea regretatului Petrică Mâțu Stoian.

Constantin Enceanu nu a depășit încă moartea fulgerătoare a celui mai bun prieten al său, Petrică Mâțu Stoian. Chiar dacă au trecut deja opt luni de când regretatul artist s-a stins din viață, Constantin Enceanu spune că în continuare păstrează numărul acestuia în telefon, dar și mesajele pe care cei doi și le scriau frecvent. Mai mult, interpretul de muzică populară a mărturisit faptul că nu a fost la mormântul prietenului său de prea multe ori.

„Nu am mai fost recent la el la cimitir, pentru că îmi este foarte greu să îl văd acolo, nu pot. Am fost doar de trei ori de atunci, de când s-a întâmplat. Am mesajele de la el în telefon și numărul lui, le țin acolo... Nu l-am mai visat de mult, decât atunci, la câteva săptămâni după ce s-a dus”, a mărturisit Constantin Enceanu, pentru Click!

Petrică Mîțu Stoian a sunat-o pe Maria Loga cu puțin timp înainte de a muri. Ce i-a spus artistei: "Mi-a rămas întipărită dorința asta a lui"

Constantin Enceanu, mesaj emoționant de ziua de nume a regretatului artist

De Sfinții Petru și Pavel, Constantin Enceanu a făcut o postare emoționantă pe rețelele de socializare, semn că nu a uitat nicio clipă de bunul său prieten.

„Am vrut să-ți spun la prima oră a zilei un sincer ”La mulți ani, prieten drag”, dar la telefonul tău nu mi-a răspuns nimeni. Mă rog la Dumnezeu să aibă grijă de tine, cum știe mai bine!”, a scris artistul pe pagina sa de Facebook.

Jeni Nicolau, DEVASTATĂ de moartea lui Petrică Mâțu Stoian: „A plecat cu o tristețe...”

„L-am certat pe Dumnezeu că mi-a luat unul dintre cei mai buni prieteni”

Constantin Enceanu a fost extrem de șocat de această pierdere, iar cel mai tare l-a durut faptul că nu a avut cum să-și ia rămas bun de la cel care i-a fost atât de aproape mereu. Totuși, solistul a reușit să facă acest lucru chiar la înmormântarea acestuia, locul în care și-a văzut pentru ultima dată cel mai bun prieten.

„Am toate mesajele de la el din ultimii ani. Îmi aduc aminte de perioada petrecută împreună, de prietenia noastră adevărată. Este foarte greu să uiți un prieten în adevăratul sens al cuvântului. Să ai un prieten cu care să poți discuta tot mai greu găsești. Ne sfătuiam, nu există invidie între noi.

E cel mai dureros că acum vorbim la trecut despre el. Petre față de mine a fost un extraordinar și noi aproape 18 ani am trăit că o adevărată familie. În momentul în care am început să vorbesc la trecut despre Petre am crezut că pică cerul pe mine, pentru că am considerat că soarta a fost nedreaptă. L-am certat pe Dumnezeu că mi-a luat unul dintre cei mai buni prieteni... Și nu numai că mi l-a luat, dar a plecat atât de repede încât n-am reușit să ne luăm rămas bun de la el. Dar înainte să i se pună pânza pe față în sicriu l-am mai luat în brațe pentru ultima dată și încă am vie în memorie acea imagine”, spunea în urmă cu ceva timp Constantin Enceanu în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV, potrivit sursei citate. 

Maria Dragomiroiu, rețeta tinereții. Cu ce se spală artista pe față: ”Eu nu mă culc până nu...” / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel