Constantin Enceanu, afectat de mărirea prețurilor. Cât costă un meniu în restaurantul său: "S-au scumpit toate"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Constantin Enceanu, Facebook/ Meniul zilei Onesti
Descriere foto: Sursa foto: Constantin Enceanu, Facebook/ Meniul zilei Onesti

Constantin Enceanu a vorbit despre sala de evenimente pe care o deține și despre cum a fost afectat după mărirea prețurilor.

Constantin Enceanu este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică populară de la noi din țară. Cu toate acestea, artistul nu s-a oprit aici. Acesta s-a făcut remarcat și în lumea afacerilor, având o adevărată locație de evenimente, în care se poate servi masa, dar se pot organiza și petreceri. În acest sens, artistul investește toți banii pe care îi câștigă din muzică în afacerea sa, care este în continuă dezvoltare.

”Zilele trecute am inaugurat locul de joacă, am pus tobogane gonflabile, ca pe Litoral, am cumpărat din Germania și o tiroliană, ca în parcul din Sinaia, are o lungime de 20 de metri. Ne străduim să facem frumos, am avut, de 1 Iunie, peste 100 de copii la locul de joacă. Noi am gândit acest părculeț pentru cei care ne vizitează. E mare lucru să-ți lași copilul în siguranță să se joace, căci sunt supravegheați, iar tu să vii să îți bei liniștit cafeaua, la aer curat. Organizăm și petreceri pentru copii, cu tematică.”., a dezvăluit Constantin Enceanu, potrivit ego.ro

Constantin Enceanu, dezvăluiri emoționante despre Petrică Mîțu Stoian: „Visez cu ochii deschiși la ce am făcut noi în decursul anilor”

Cât costă meniul zilei în locația lui Constantin Enceanu

Mai mult, artistul este și el de afectat de toate scumpirile care au apărut pe piață, în ultima vreme, fapt care l-au făcut și pe el să ridice prețurile la servicii destul de mult. Acesta spune însă că partea bună este că are extrem de multe de evenimente, datorită cărora își va recupera investiția.

”S-au scumpit toate, și benzina și motorina, ne obligă situația să creștem și noi prețurile la mâncare, în local, cu 10-15%. O să fie o vară plină, avem foarte multe nunți și botezuri la restaurantul nostru din Filiași.  Dacă înainte organizam doar sâmbăta și duminica, acum avem de joi până luni. În pandemie, toată lumea și-a anulat petrecerile, iar acum au dat toți buluc, un meniu de prânz, cu ciorbiță și tocăniță, ajunge la 22 de lei.”, a mai dezvăluit ea.

Ce spune artistul despre viața de după moarte

Chiar dacă nu știe ce să spună despre viața de după moarte, artistul crede că reîncarnarea există, sau, cel puțin, acesta așa vrea să creadă. Cântărețul oferă chiar și argumentele pentru care crede în acest fenomen.

”Nu știu dacă există viață de după moarte, dar aș vrea să cred că există reîncarnare, pentru că te naști cu anumite lucruri pe care parcă le știi din altă lume, pare rămas ceva în memorie. Mi se întâmplă adesea să văd un om și să nu știu de unde să-l iau, de parcă ne-am mai văzut cândva. Și, dacă, într-adevăr, există reîncarnare, dacă ar fi să mă mai nasc o dată tot solist de muzică populară aș vrea să fiu. Recent am fost la un spectacol în Zimnicea. Este atâta lume care mă iubește. Aplauzele și dragostea lor îmi dau satisfacția că n-am muncit degeaba”, a mai adăugat cântărețul.

Elena Merișoreanu intervine în scandalul dintre Gheorghe Turda și Mioara Velicu: „Nu râdem și ne baga cineva bani în buzunar”

Constantin Enceanu, enervat de speculațiile că el și Petrică Mîțu Stoian ar fi fost împreună: „Niciodată nu mi-a dat de înțeles că ar fi ceva”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel