Constantin Enceanu, enervat de speculațiile că el și Petrică Mîțu Stoian ar fi fost împreună: „Niciodată nu mi-a dat de înțeles că ar fi ceva”

Data publicării:
Constantin Enceanu și Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook
Descriere foto: Constantin Enceanu și Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook

Constantin Enceanu a răbufnit, după ce s-a insinuat că el și Petrică Mîțu Stoian ar fi fost împreună. 

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață la vârsta de 64 de ani, în urma unui șoc septic. Vestea morții îndrăgitului interpret de muzică populară a venit ca un trăsnet peste cei care l-au cunoscut pe artist. Printre cei mai afectați se numără și Constantin Enceanu. Pe cei doi i-a legat o prietenie aparte, motiv pentru care artistul nu se poate obișnui cu ideea că nu o să-și mai vadă niciodată cel mai bun prieten.

Constantin Enceanu, sătul de insinuările că el și Petrică Mîțu Stoian ar fi fost împreună

Constantin Enceanu a fost invitat, recent, la emisiunea lui Măruță, acolo unde a vorbit deschis despre relația de prietenie dintre el și Petrică Mîțu Stoian. Artistul a povestit că i-a fost foarte greu atunci când a murit bunul său prieten, dar în același timp a și auzit multe „vorbe' care l-au rănit. Cu toate astea, a decis să nu dea importanță bârfelor din jurul său.

„M-a deranjat foarte mult atunci când au apărut în spațiul public acele vorbe că eu și Petre am fi împreună. Lucrul ăsta m-a iritat foarte mult. Dacă între noi era o relație de prietenie, cum poți să spui așa ceva? Am stat cu Petre de atâtea ori împreună. Dar eu cu Petre nu mi-am permis niciodată să vorbesc despre lucrul ăsta. Cât de prieteni eram noi, n-am putut să-l întreb: bă, Petre, uite ce vorbește lumea…', a declarat Constantin Enceanu.

Constantin Enceanu: „Nu mi-a dat de înțeles ca ar fi ceva”

„Petre niciodată nu mi-a dat de înțeles ca ar fi ceva. Mie niciodată acest om nu mi-a demonstrat că ar avea alte orientări. Ce a făcut cu viața lui privată nu m-a interesat. Multe lucruri poate soția mea le-a discutat cu el și multe lucruri le știu de la soție. Mi s-a părut o tâmpenie să intru în viața lui intimă. (…) Am fost acuzat la moartea lui că i-aș dori averea', a mai spus artistul.

 

Constantin Enceanu, semn bizar la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian

Constantin Enceanu, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Petrică Mîțu Stoian, a lansat o melodie în memoria regretatului artist. Interpretul de muzică populară a ținut să lanseze piesa în Săptămâna Mare. Constantin Enceanu a povestit prin ce întâmplări stranii a trecut în timp ce filma videoclipul. 

„Clipul e terminat de vreo trei săptămâni, dar am așteptat special Săptămâna Patimilor pentru că este perioada în care ne aducem aminte de cei plecați în lumea fără dor, Parcă mai mult că oricând vrem să le aprindem o lumânare, să le aducem un omagiu și să ne amintim de ei.

Așa am gândit videoclipul, am parcurs întreagă viață a lui Mîțu, am plecat din satul natal unde el cutreieră dealurile, am filmat Podul lui Dumnezeu de care vorbea cu multă dragoste, Biserica din sat.

Am filmat la morile de apă, la intrare în Isverna. Crede-mă că era o zi de primăvară, soare cu dinți, destul de frig. De trei ori am înregistrat piesă aici și de fiecare dată, la ultima strofă, s-a auzit un vuiet, se mișcau frunzele… am și zis: parcă Petre ne da un semn. Am zis că prima oară a fost o întâmplare, însă, a două oară la fel, a treia oară la fel… de fiecare dată, pe ultima strofă se producea acest vuiet, zgomot al pădurii. Recunosc că la un moment dat mi s-a făcut pielea de găînă. Totuși, sufletul lui e aici, pe lângă noi, ne urmărește. I-am zis și cameramanului că ceva nu e în regulă”,  a declarat Constantin Enceanu pentru Star Popular.

Citește continuarea AICIGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel