Connect-R, schimbare radicală de look. Fanii au rămas șocați: „Parcă ești Dan Bălan”

Data publicării:

Connect-R și-a surprins fanii pe rețelele de socializare cu o schimbare totală de look.

Connect-R și-a uimit fanii prin ultimul videoclip postat pe Instagram. Artistul a apărut în mediul online cu o schimbare radicală de look, extrem de diferită față de ce a avut până acum. Cântărețul a renunțat chiar și la barbă, care îl caracterizează atât de mult și fără de care nu s-a afișat niciodată în fața publicului. Fanii au reacționat imediat și, vizibil amuzați, au început să găsească comparații între acesta și Dan Bălan. Chiar și Connect-R însuși a făcut o ironie față de felul în care arată, spunând faptul că așa arată Jim Carey de Rahova. 

„Tinere, ne inviți la majorat?”, „Parcă ești Dan Bălan”, „Am zis că e Dan Bălan”, „Semeni cu Țociu”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani la videoclipul postat de Connect-R.

 

Connect-R a fost victima depresiei

În cadrul unui podcast, Connect-R a vorbit despre cele mai dificile perioade din viața lui. Artistul a dezvăluit faptul că s-a confruntat pentru mai mult timp cu stările depresive, chiar dacă nu-i lipsea nimic. După o perioadă, acesta a realizat care este ”golul” de fapt, iar din ziua aceea urmează calea credinței.

''Am fost foarte depresiv. M-am tăvălit pe jos și culmea aveam tot ce îmi trebuia, familiei, casă, tot. Se întâmplă lucrul ăsta când observi că nimic din exteriorul tău nu reușește să te umple cu totul. Îmi lipsea ceva și eu eram ca un prost. Îmi lipsea Dumnezeu.'', a declarat Connect-R la Trinitas TV.

Poate te interesează și: Maria Cârneci nu poate merge în locurile în care a fost cu soțul ei: ”Îmi face rău. Nu poți să-i dictezi sufletului” / EXCLUSIV

 

Ce meserie voia să urmeze Connect-R în copilărie

Chiar dacă este unul dintre cei mai iubiți artiști din țara noastră, Connect-R avea alt drum, în copilărie. Acesta nu se gândea deloc în acea perioadă că ar putea vreodată să devină câtăreț și se vedea a fi doar în slujba lui Dumnezeu.


„Nicidecum. Voiam să mă fac preot când eram mic. Nu asociam meseria de preot cu cântatul, ci cu credința, cu dragostea pentru Hristos. Mergeam la biserică, eram îndrăgostit de Cartea Cărților. Biserica e un templu de piatră, zidurile nu pot vorbi, nu sunt vii. Noi suntem biserica. Ce ar fi o biserică fără oameni?”, a mai spus artistul.

Connect-R, criticat DUR de către credincioși: ”Vei da socoteală... Ce îi vei spune Lui Hristos?”. De la ce a pornit totul

 

Copilăria artistului, marcată de momente grele

"Coșmarul copilăriei mele... cred că lacrimile mamei mele. Știu că eram mic și îi spuneam mamei: nu mai plânge, o să mă fac mare și o să am bani la bancă! Cred că văzusem ceva reclame cu bănci și mă gândeam la asta. O vedeam mereu tristă, îi era greu să facă rost de bani pentru strictul necesar. Dar cred că era o problemă în majoritatea familiilor, nu doar a alor mei, în perioada asta de la Comunism la adaptarea la Democrație. Ăsta a fost coșmarul vieții mele. Că ne-am mutat din loc în loc... uiți când ești copil, ieșeam afară, mă jucam. Dar lacrimile mamei mele nu mi-au dat pace mult timp. Cred că ăsta a fost și un motor pentru reușita mea.", a mărturisit Connect-R în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" de la Kanal D.

Connect-R, gest emoționant, după ce părinții lui au rămas fără casă: „Mi-am zis că ăsta e momentul meu de glorie”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel