Connect-R, gest emoționant, după ce părinții lui au rămas fără casă: „Mi-am zis că ăsta e momentul meu de glorie”

Data publicării:

Connect-R și-a salvat familia. Părinții artistului au fost dați afară din imobilul în care locuiau, iar artistul și-a cheltuit toți banii pentru ca aceștia să aibă un nou acoperiș deasupra capului. 

 

Connect-R, pe numele lui real Ștefan Mihalache, a stat de vorbă cu părintele Visarion Alexa, în cadrul unui podcast. Artistul a relatat momentul în care și-a cheltuit toate economiile pentru a le cumpăra o casă părinților săi. 


Familia artistului rămas fără casa naționalizată din Piața Domenii, în urma adoptării Legii 112. Connect-R a intervenit imediat și a rezolvat situția.


"Mi-am zis că ăsta e momentul meu de glorie. Mi-am scos absolut toți banii pe care-i aveam în cont și m-am dus și am luat casă tot în același cartier, în Piața Domenii. Asta a fost cea mai mare bucurie a mea, că i-am luat casă mamei", a mărturisit Connect-R în discuția cu părintele Visarion Alexa. 

Connect-R, revelație la 40 de ani: „Mă cam apropii de mine cel real, de mine cel care nu s-a născut niciodată”

Connnect-R: Mult timp am luat mâncare de la cantina socială

Artistul a spus că se consideră un om bogat acum, ținând cont de faptul că a plecat foarte de jos. El i-a dezvăluit părintelui Visarion că în copilărie mânca de la cantina socială. 
.

"Consider că sunt bogat. Am venit de la sub zero. Noi luam mâncare de la cantină. Mult timp am luat mâncare de la cantina socială. Până la 15-16 ani. De la Grivița luam. M-am născut în Floreasca, dar ne-am mutat în Dristor, acolo am stat vreo 12 ani, apoi în Militari și în Piața Domenii. Vreo 7-8 ani am luat mâncare de la Cantina Grivița. Din păcate, încă îmi amintesc gustul, pentru că mâncarea gătită, ciorbe, ghiveci de legume, erau aproape necomestibile, dar ne bucuram de salamuri, de pâine, de pui. Când era Crăciun sau orice altă sărbătoare, ne dădeau pui, carne de porc, dulciuri, atunci era minunat. N-am mai fost la cantina socială, dar ea m-a vizitat de multe ori pe mine. Sper ca într-un an-doi să-mi fac o cantină socială cu mâncare bună", a explicat Connect-R.

 

Connect-R a vândut ziare în adolescență

"Munca de jos înnobilează și îți aduce chibzuință. Mama îmi spunea mereu să fiu chibzuit, să știu valoarea banului. Când vindeam ziare, aveam socoteli extraordinare. Știam câți bani îmi rămân la 100 de ziare. Eram foarte chibzuit. Nevoia te învață", a povestit artistul.

Connect-R, dezvăluiri inedite din copilărie. Ce meserie își dorea artistul să practice: „Am crescut cu cheia de gât”

Connect-R a vândut o bună parte din timp ziare în mijlocul unei intersecții, chiar dacă în același timp mergea la studio și înregistra piese muzicale. 


Artistul nu poate uita când într-o zi, pe când vindea ziare în intersecție a auzit dintr-o mașină melodia lui. Atunci a aruncat într-o canalizare toate ziarele și a promis că din acea clipă va face doar muzică. 


Connect-R a dezvăluit în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Risai” care a fost coșmarul copilăriei lui, care l-a urmărit o bună parte din viață. 


"Coșmarul copilăriei mele... cred că lacrimile mamei mele. Știu că eram mic și îi spuneam mamei: nu mai plânge, o să mă fac mare și o să am bani la bancă! Cred că văzusem ceva reclame cu bănci și mă gândeam la asta. O vedeam mereu tristă, îi era greu să facă rost de bani pentru strictul necesar. Dar cred că era o problemă în majoritatea familiilor, nu doar a alor mei, în perioada asta de la Comunism la adaptarea la Democrație. Ăsta a fost coșmarul vieții mele. Că ne-am mutat din loc în loc... uiți când ești copil, ieșeam afară, mă jucam. Dar lacrimile mamei mele nu mi-au dat pace mult timp. Cred că ăsta a fost și un motor pentru reușita mea.", a mărturisit Connect-R în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" de la Kanal D.


Câți bani câștiga Connect-R din vânzarea ziarelor. Artistul a mărturisit că banii îi ajungeau pentru un pachet de țigări, ceva de mâncare și un suc. 


”30 de lei noi! Practic îmi ajungeau să-mi iau țigări, îmi luam ceva de la un fast food din Piața Romană, că acolo se adunau toți rapperi, și un suc, cam asta se întâmpla, de atât îmi ajungeau banii”, a mai spus artistul. 

Connect-R, victima depresiei. Artistul a trecut prin momente delicate: ''M-am tăvălit pe jos...”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel