Connect-R, despre copilăria grea și cea mai mare temere cu care a crescut: „Mi-a fost foarte frică de sărăcie”

Data publicării:
Connect-R, sursa foto Instagram
Descriere foto: Connect-R, sursa foto Instagram

Connect-R este unul dintre cei mai iubiți artiști din România, dar puțini cunosc viața grea pe care a avut-o acesta pe când era doar un copil. 

Connect-R se bucură acum de un succes imens pe plan muzical și poate spune că are ceea ce mulți doar visează. Are o familie frumoasă, o fetiță minunată și o carieră de succes. Dar lucrurile nu au stat mereu atât de bine în viața artistului. Acesta provine dintr-o familie cu posibilități materiale reduse, iar cântărețul a cunoscut ce înseamnă cu adevărat o viață grea. 


Invitat în podcastul găzduit de Mihai Morar acesta a vorbit despre copilăria grea și plină de lipsuri. 


„Mi-a fost foarte frică de sărăcie. Vedeam lupta alor mei să ne pună mâncare pe masă. Acestea erau discuțiile de zi cu zi. Le-a răpit a lor mei timp de calitate. N-am memorie cu mama să-și cumpere ceva. N-am avut vacanțe împreună, nu știam de treaba asta. Frica de sărăcie și, apoi, a urmat frica de respect, de lipsa de sine. Am asistat la multe umilințe din partea străinilor la adresa părinților mei. Familiile modeste mergeau să cumpere marfă de la unguri și le vindeam la târg, ai mei, la Vitan”, a spus Connect-R în în cadrul podcast-ului „Fain și simplu”

Cum a ajuns Gina Pistol să prezinte emisiunea Asia Express: „Chiar am vrut să particip, dar nu știam cu cine să fac echipă”


Connect-R și-ar fi dorit tare mult să ajungă preot, dar mama lui i-a spus la acea vreme că are nevoie de o meserie mai sigură. Artistul spune că nu s-ar fi văzut acum în această postură, dar este în continuare foarte apropiat de Dumnezeu. În fiecare zi acesta îi mulțumește celui de sus pentru sănătatea familiei sale. 


„Am vrut să mă fac preot la 11 ani, dar a venit mama și-a zis că-mi trebuie o meserie serioasă. Dar nu cred că era o idee bună pentru mine, nu era pentru mine. Nici n-aș putea să mă călugăresc. Când mă trezesc dimineața, mă rog: «Doamne, îți mulțumesc că sunt aici! Că sunt sănătos, că și copilul este, și mama copilului meu, și părinții». Restul nu te mai poate distruge. Gata! Este minunat doar că ești”, a dezvăluit cântărețul. 

 

Eliza și Cosmin Natanticu, la un pas de despărțire din cauza unui show TV: „Te marchează foarte tare toate experiențele, te schimbă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel