Condiția lui Teo Trandafir pentru a participa la Slujba de Înviere. Preparatul pe care nu-l consumă niciodată de Paște: „Îmi face rău”

Data publicării:
EXCLUSIV

Teo Trandafir ne-a dezvăluit, în cadrul unui interviu exclusiv, ce planuri are anul acesta pentru Sărbătorile Pascale.

Teo Trandafir ne-a vorbit despre semnificația pe care o are pentru ea această sărbătoare importantă din an, dar și despre preparatele care nu-i lipsesc niciodată de pe masă. Așadar, aceasta ne spune că nu pune mare preț pe mâncare, așa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor românilor, ci preferă doar să se bucure de compania celor dragi. Există, însă, și un motiv pentru care vedeta nu mănâncă extrem de mult de sărbători, iar mai jos aflați de ce. 

 

SPECTACOLA: Unde o să petreci sărbătorile în acest an? Obișnuiești să participi la slujba de Înviere?

Teo Trandafir: Teoretic, am o rezervare, dar nu este foarte clar, pentru că aștept să renunțe persoana care și-a anunțat această intenție. Dar voi petrece în țară, cu siguranță. Când se poate și am cu cine să merg, îmi place să particip la Slujba de Înviere. De una singură nu are niciun farmec, așa că o să vedem cine se anunță anul acesta.

Citește și: Teo Trandafir, rețetă delicioasă de pască cu brânză dulce fără aluat: „Pentru cei ce nu au apucat să o testeze”. Cum se menține în formă de sărbători

SPECTACOLA: Există anumite tradiții, obiceiuri pe care le respecți în fiecare an?

Teo Trandafir: Îmi fac pască, așa cum se întâmplă în fiecare an, pe care o împart cu cei despre care știu că le place modul în care eu o prepar. Pentru mine Paștele, ca și Crăciunul, de altfel, este despre introspecție, despre conexiunea cu Dumnezeu, cu Isus, nu despre tradiții și obiceiuri.

VEZI și: Teo Trandafir, adevărul despre adopția Maiei: „Nu am reușit să o iubesc din prima”. Cele mai mari temeri pe care le-a avut în perioada aceea

SPECTACOLA: Cum arată masa ideală de Paște pentru tine și ce nu trebuie să lipsească? Este vreun preparat tradițional pe care nu-l consumi? Dacă da, de ce?

Teo Trandafir: Cum spuneam, pentru mine masa contează prea puțin. Ceea ce este important este să fim împreună, să fim toți sănătoși. Nu mănânc niciodată miel, pentru că îmi face rău.

 
SPECTACOLA: Cine se ocupă, de regulă, în familia ta de prepararea bunătăților? Te implici în acest proces?

Teo Trandafir: Prefer să iau de la un prieten dacă doresc ceva, mai ales că nu este un secret că eu mănânc foarte puțin și nu are rost să irosesc mâncarea. Mă descurc cu pască și câteva ouă roșii.

Te-ar putea interesa și: Cum a vindecat-o Lidia Fecioru pe Teo Trandafir: „A fost ceva îngrozitor”. Bolile pe care le poate trata



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel