Cleopatra Stratan, suma imensă pe care o primește pentru un concert de 35 de minute: „Este foarte iubită”

Data publicării:
Cleopatra Stratan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cleopatra Stratan, sursa foto Instagram

Cleopatra Stratan a revenit pe scenă în urmă cu aproximativ trei ani și a cucerit toate topurile muzicale. Ce sumă încasează după fiecare concert?

Cleopatra Stratan se bucură de un succes imens pe plan muzical încă de la o vârstă fragedă. Melodia „Ghiță” a cucerit pe toată lumea și a stabilit record după record. Cleopatra Stratan a dispărut pentru o perioadă bună de timp din atenția publicului și mulți oameni au crezut că aceasta a renunțat la cariera în muzică. 


Cleopatra Stratan a revenit în lumina reflectoarelor în urmă cu 2-3 ani și de atunci a cucerit topurile muzicale. Aceasta se poate considera o norocoasă, pe lângă succesul muzical, a ajuns în fața altarului alături de băiatul iubit și împreună formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. 


Cleopatra Stratan câștigă bani grei din muzică și a ajuns să încaseze o sumă mai mare chiar decât tatăl și soțul ei la un loc. 

 


”Cleopatra Stratan câștigă între 4.500 și 5.000 de euro, la un concert de 35 de minute, mult mai mult decât tatăl ei, Pavel Stratan, care are un tarif de 2.500 de euro, pentru un recital. Iar soțul ei, Edward Sanda, ia aproximativ 1.500 de euro, pentru un spectacol de 45 de minunte. Cleopatra este foarte iubită, a revenit pe scenă, acum 2-3 ani, cu piese de dragoste, care au prins la public, în plus, o țară întreagă îi știe piesa ”Ghiță”, pe care continuă să o interpreteze pe scenă”, a declarat un organizator de spectacole, pentru Playtech.ro.

 

Citește și: Mariana Pfeiffer, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, recție dură la adresa Anamariei Prodan, după ce a aflat de divorţ: “Karma funcţionează”


Cleopatra Stratan a învățat cum să treacă de perioada pandemiei, când din cauza restricțiilor impuse de autorități au fost anulate toate evenimentele muzicale. Artista spune că în această perioadă reușește să câștige bani din contractele de publicitate. 


”În această perioadă, ne-am soluționat într-un fel activitatea prin online și colaborări cu brand-uri de peste tot. Am promovat mai multe produse, de la make-up și haine până la produse alimentare”, a declarat Cleopatra Stratan pentru sursa citată anterior. 

 

Citește și: Zanni, despre cele mai dureroase momente din copilărie: „M-a marcat, părea că viața nu e pentru mine”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel