Mariana Pfeiffer, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, recție dură la adresa Anamariei Prodan, după ce a aflat de divorţ: “Karma funcţionează”

Data publicării:
Mariana Pfeiffer și Anamaria Prodan, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Mariana Pfeiffer și Anamaria Prodan, sursa instagram/ colaj foto

Mariana Pfeiffer, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a avut o primă reacție după ce a aflat de divorțul dintre Anamaria Prodan și fostul ei soț.

Mariana Pfeiffer a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Laurențiu Reghecampf mai bine de 13 ani de zile. Din iubirea celor doi au rezultat și doi copii, un băiat și o fetiță. Din nefericire, micuța s-a stins din viață.  Ulterior, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate astfel că au divorțat. Potrivit informațiilor din presă, Mariana este stabilită acum în Germania, acolo unde deține un salon de înfrumusețare.

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a decis să fie foarte discretă și a decis să nu vorbească foarte mult despre fostul soț. Cu toate astea, Mariana Pfeiffer a mărturisit că Laurențiu Reghecampf s-a despărțit de ea printr-un apel telefonic. Ea a povestit că nici nu apucase să se mute din casa în care a trăit alături de fostul soț, că Anamaria Prodan deja venea la ea în casă, ba mai mult s-a și oferit să o ajute să își mute mobila. Totodată, Mariana a mai precizat că motivul invocat de Laurențiu Reghecampf pentru a divorța ar fi fost faptul că sexy impresara rămăsese însărcinată.

Acum,  după ce a auzit de divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, Mariana Pfeiffer a avut o reacție dură la aresa impresarei. Aceasta a ținut să-i amintească Anameriei Prodan că, în cele din urmă „totul este tras la indigo”.

 

”Consider că toate pornesc din Univers. Karma funcționează. În cazul lui Laurențiu, căsnicia s-a oprit după 13 ani de căsnicie, nu 15 așa cum se afirmă. Parcă totul este tras la indigo. Și atunci, ca și acum, Laurențiu a aflat că va deveni tată după șase luni de când ne separasem, rugându-mă să divorțez cât mai repede întrucât cealaltă este gravidă. Și, într-adevăr, i-am acordat divorțul în două luni.

L-am înțeles și l-am ajutat pentru ca al doilea fiu al lui să-i poată purta numele. Am acceptat că totul se terminase și nu am încercat niciodată să-l despart. De altfel, eu m-am recăsătorit și mi-am găsit fericirea. Pe care o păstrez și azi. În ce-l privește pe Laurențiu, reafirm că e numai decizia lui și consider că știe ce e mai bine pentru el”, a declarat Mariana Pfeiffer, pentru Cancan.

 

Citește și: Ce pensie alimentară plătește Laurențiu Reghecampf pentru fiul său din prima căsătorie. Ce condiții trebuie să respecte Mariana PfeifferGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel