Zanni, despre cele mai dureroase momente din copilărie: „M-a marcat, părea că viața nu e pentru mine”

Data actualizării: | Data publicării:
Zanni, foto Instagram
Descriere foto: Zanni, foto Instagram

Zanni se bucură acum de un succes imens pe plan muzical, dar puțini oameni cunosc ce viață grea a avut artistul în copilărie. 

Zanni a avut parte de o copilărie tare grea, petrecută într-un orfelinat și ulterior crescut de o mamă adoptivă. Acesta a fost dat afară din casă pe când avea doar 14 ani și a fost nevoit să își ia viața în propriile mâini. 


Zanni nu știe foarte multe despre părinții lui adoptivi, dar viața din orfelinat nu o poate utia oricât de mult și-ar dori. 


Zanni a dezvăluit care au fost momentele care i-au marcat existența. Artistul spune că cel mai mult suferea atunci când femeia care îl creștea îi strica prieteniile și relațiile cu cei din jur. Se temea că va fi dat din casă și nu va reuși să se adapteze. 


„Au fost niște momente în care am crezut că femeia la care eram în plasament era parte dintr-o organizație. Am avut multe momente în care am crezut că o să mă dea afară, deși nu mă puteam descurca pe cont propriu. Era o femeie mai strictă, nu prea lăsa de la ea, trebuia să o înțeleg eu mai mult decât mă înțelegea ea pe mine. Era mai nervoasă decât eram eu, copil fiind, se certa cu mine ca și cum aș fi fost un adult. Asta m-a marcat. Dar, mai ales, m-a durut faptul că îmi rupea toate relațiile de prietenie pe care le aveam cu fete, colegi. La școală, părinții altor colegi se atașau de mine și, ca să mă pedepsească, pentru că vedea că nu mai ține faptul că mă amenința că nu îmi mai dă bani sau nu mă lasă la calculator, îmi rupea relațiile de prietenie”, a spus Zanni pentru VIVA!


Zanni spune că de multe ori simțea că toată lumea este împotriva lui, dar s-a gândit mereu că ceea ce este pentru el, este pus undeva deoparte și trebuie să aibă răbdare. Acum este iubit de foarte mulți oameni și a cunoscut cu adevărat succesul. 


„Am avut multe momente în viață în care toată lumea era împotriva mea: prietenii, cei care m-au crescut, profesorii. Părea că viața nu e pentru mine și mă întrebam care este rolul meu în viață. Dar am știut că este un loc și pentru mine și trebuie doar să am răbdare”, a mai spus artistul. 

 

Citește și: Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Sânziana Buruiană / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel