Edward Sanda, supravegheat atent de socrul său: Pavel Stratan a presimțit că o să fie ceva

Data publicării:
Sursa foto: Edward Sanda, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Edward Sanda, Instagram

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au vorbit despre relația lor.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, fiind căsătoriți deja de un an de zile. Chiar dacă la început se întâlneau doar în scopuri profesionale, treptat, cei doi au început să se placă reciproc. Totuși, actualul socru al artistului a presimțit de la început faptul că va fi ceva între ei.

„La început, erau mai mult întâlniri legate de jobul nostru. Ne vedeam la studio, la emisiuni, filmări, etc. Pavel Stratan a presimțit că o să fie ceva între noi, dar nu stătea în permanență cu noi”, a povestit Edward Sanda, potrivit EGO.ro.

Lui Edward Sanda nu i-a fost teamă de Pavel Stratan

„Noi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult unul de altul și treptat ne-am dat seama că putem fi mai mult decât prieteni. Lucrurile s-au legat ușor-ușor, inițial ne-am întâlnit datorită meseriei, colaboram pentru diverse proiecte muzicale, ne întâlneam la studio. Nu mi-a fost deloc teamă să o invit în oraș pentru că m-am înțeles bine cu Pavel de la început. El a avut și are încredere în noi și așa că nu s-a pus niciodată problema de frică.”, a mai mărturisit artistul.

Cum este pentru cei doi să trăiască sub același acoperiș

Recent, cei doi îndrăgostiți s-au mutat împreună în București, Cleopatra Stratan făcând, până atunci, naveta între Republica Moldovă și capitala României.

„Atmosfera la noi în casă este normală, naturală, firească, frumoasă și plină de iubire! Sincer, nu simțim că suntem din două zone diferite!”, a povestit Cleopatra Stratan 

„De când ne-am căsătorit nu s-a schimbat nimic. A ba, DA. Acum suntem mult mai fericiți”, a completat și Edward Sanda.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au lansat recent în afaceri

„Sincer, nu ne certăm pe dressing. Avem loc pentru hainele ambilor. Și suntem pasionați de haine amândoi. Chiar ne-am lansat recent o colecție de haine împreună, „Cledwtii”. Acest brand a luat naștere din dorința noastră de a împărtăși cu lumea pasiunea noastră pentru orice înseamnă creație. Da, facem muzică și la asta ne pricepem cel mai bine, dar de când nu îl mai așteptăm pe Ghiță, seara, la portiță, am reușit să dăm naștere acestui proiect.

Sperăm ca oamenii să îl iubească la fel de mult pe cât o facem noi. Am pus suflet în asta și am realizat cele mai frumoase produse, am ales cu multă atenție texturile, culorile și imprimeurile, ne dorim ca articolele Cledy să rămână cu oamenii cel puțin o veșnicie”, au mai declarat cei doi, potrivit sursei citate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel