Edward Sanda, refuzat de Connect-R. Care este motivul pentru care artistul nu a vrut o colaborare cu soțul Cleopatrei Stratan: „I-am trimis trei sau patru piese”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: instagram/ colaj foto

Edward Sanda a povestit cum a ajuns să fie refuzat de către Connect-R.

Edward Sanda s-a născut în data de 11 iulie 1997, la Caracal. Pasiunea lui Edward pentru muzică a apărut încă din copilărie, la 10 ani începând să cânte ca toboșar în mai multe formații de muzică rock. Dorința de a cânta la mai multe instrumente l-a determinat să studieze singur și astfel a descoperit, treptat, frumusețea fiecărui instrument. De atunci, Edward a participat la mai multe concursuri și festivaluri de muzică, iar acum se numără printre cei mai promițători artiști români ai noului val.

Cu toate astea, artistul și-a dorit foarte mult să colaboreze cu Connect-R, însă acesta l-a refuzat. Edward Sanda le-a povestit fanilor că i-a trimis mai multe melodii, însă niciuna nu a fost pe placul său. 

"Uite imi doresc o colaborare cu Connect-R. Pâna acum i-am trimis trei sau patru piese, nu mai știu, dar mi le-a refuzat.", le-a povestit Edward Sanda fanilor.

Care a fost motivul pentru care Connect-R nu a vrut o colaborare cu Edward Sanda

Edward Sanda i-a trimis mai multe melodii lui Connect-R, dar se pare că nu au fost pe placul artistului. Cu toate astea, Connect-R i-a explicat lui Edward Sanda că îl așteaptă și cu alte opțiuni, semn că este deschis la o colaborare. 

"Mi-a zis că nu le-a simțit. Omul mi-a zis că nu le simte pe asta dar mai așteaptă. O să-i mai trimit. Cu el chiar îmi doresc!", le-a mai spus Edward Sanda fanilor.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au mutat împreună

În urmă cu aproape jumătate de an, cei doi au devenit oficial soț și soție. Chiar dacă până în acel moment, Cleopatra și Edward Sanda au avut o relație la distanță, artista fiind din Republica Moldova, aceștia au luat în final decizia de a se muta împreună, la București.

„Ne-am mutat, nu mai e stres că suntem la distanță, am scăpat de distanță, ne-am relaxat din punctul ăsta de vedere. Mă bucur foarte mult că am venit în locul în care muncesc. Bucureștiul este locul în care lucrez la carieră, aici am studioul, suntem aici împreună. Bucureștiul este nucleul carierei mele. Fiind aici îmi e mult mai ușor să monitorizez lucrurile”, a declarat Cleopatra Stratan în cadrul unei emisiuni tv.

Cleopatra Stratan și-a păstrat numele după nuntă

Artista a declarat că și-a păstrat numele de familie, pentru că toată lumea o știe așa și consideră că nu era nevoie neapărat să se treacă la numele de familie al soțului ei.

„Fiecare cu numele lui. Am zis că dacă suntem amândoi artiști… oricum pe YouTube și la concerte sau în presă, lumea s-a obișnuit ca ea să apară așa și n-avea sens”, a spus Edward Sanda, potrivit spynews.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel