Claudia Pătrășcanu, noi detalii despre relația cu fostul soț. Ce i-ar fi spus Gabi Bădălău între patru ochi: „Că îi pare rău că m-a chinuit atât de mult”

Data actualizării: | Data publicării:
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa facebook
Descriere foto: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa facebook

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au mers din nou în fața instanței, pentru a decide custodia copiilor lor. 

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău încă nu au reușit să ajungă la un consens în ceea ce privește custodia copiilor. Cei doi au ajuns din nou în fața instanței, iar vedeta a oferit câteva detalii despre relația ei cu fostul soț. Claudia regretă că fiul de milionar nu a recunoscut în mod public ceea ce i-a spus și ei în repetate rânduri. 


„M-aș fi bucurat să vă spună el public tot, că tot îi place să expună. Mi-aș fi dorit să vină, tot public și să spună ceea ce mi-a spus între patru ochi acum câteva săptămâni bune. Ce fel de om sunt, ce mamă minunată, ce soție am fost, că regretă, că îi pare rău că m-a chinuit atât de mult și mi-aș fi dorit să iasă public și să spună acest lucru, să spună și în instanță. Nu cred că era nevoie să vin cu probe sau altceva, dar știe foarte bine. Ce frumos ar fi fost să vină să spună public, s-ar fi așezat lucrurile dacă ar fi făcut asta”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Xtra Night Show, de la Antena Stars.

 

Gabi Bădălău, atac dur la adresa lui Alex Bodi. Cum l-a înțepat acesta: "Nu stau de vorba prin parcări"


Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău durează de aproape doi ani de zile și nu pare că se va încheia prea curând. Chiar dacă apele s-au mai liniștit, vedeta tot nu este de acord ca cei mici să plece în vacanță alături de tatăl lor. Artista spune că nu are încredere în Gabi Bădălău și nu este nici momentul potrivit pentru o astfel de decizie. 


„La un moment dat, probabil îi voi lăsa. Trebuie să înțelegem că acum copiii sunt foarte mici. Eu sunt foarte responsabilă și mă gândesc, vă dați seama, la ei, dacă sunt bine, ne trimitem mesaje. În momentul de față nu sunt de acord. Nu am încredere în tatăl copiilor, recunosc. Nu vreau să mă mai întorc în timp. Atât de multă liniște primesc de o bună perioadă de timp”, a mai spus artista.

 

Bianca Drăgușanu, declarație de iubire pentru Gabi Bădălău: "Îl iubesc"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel