Gabi Bădălău, atac dur la adresa lui Alex Bodi. Cum l-a înțepat acesta: "Nu stau de vorba prin parcări"

Data publicării:
Alex Bodi i Gabi Bădălău, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Alex Bodi i Gabi Bădălău, sursa instagram/ colaj foto

Gabi Bădălău a început atacul către Alex Bodi. Acesta l-a atacat subtil pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Gabi Bădălău a răbufnit și a lansat un atac dur la adresa lui Alex Bodi. Recent, Gabi Bădălău a fost oprit de către reporterii Xtra Night Show la ieșirea dintr-un restaurant din Capitală, însă acesta a spus că nu dă declarații, așa cum fac unele ”personaje prin parcări”, atacându-l pe Alex Bodi.

”Ai încurcat personajele. Eu nu stau de vorbă prin parcări (n.r. Alex Bodi) , te pup. Mi-e rușine să nu vorbesc cu tine, dar nu pot. Bianca e foarte bine”, a declarat Gabi Bădălău pentru Xtra Night Show.

Gabi Bădălău, declarații despre întâlnirile Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi

În ultima perioadă Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au intersectat de câteva ori, întâmplător.  În momentul în care a anunțat despărțirea de blondină, Gabi Bădălău a făcut declarații incendiare despre întâlnirea celor doi și a spus că a avut încă de la început încredere în Bianca Drăgușanu.

”Eu am avut încredere în Bianca. Nu au contat pentru mine acele întâmplări neplăcute pentru ea (n.r. întâlnirile cu Alex Bodi). Nu mă interesează subiectul. Nu contează pentru mine asta. Nu mă interesează. E cel mai bun lucru în momentul ăsta pentru mine.”, a declarat Gabi Bădălău la Antena Stars.

 

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au spus adio

 

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a ajuns la final. După ce în urmă cu doar câteva zile cei doi își făceau declarații de dragoste, iată că acum omul de afaceri a anunțat că relația lor s-a încheiat, fără a dezvălui, însă, care a fost motivul care a dus la separare. Gabi Bădălău susține că vrea să termine această relație fără acuzații, scandal sau certuri. 


”Într-adevăr, am avut o relație cu Bianca. Toată lumea știe, nu este nimic de ascuns. Nu mai avem, nu ne mai leagă nimic din punct de vedere sentimental. Nu ne mai leagă nicio relație. Am căzut de comun acord să întrerupem această relație. Bianca merită ceva mult mai bun decât mine, pentru că este o femeie frumoasă, ambițioasă și pe picioarele ei. Îmi doresc să ies elegant din această relație. Îi doresc tot binele ei și familiei ei”, a declarat Gabi Bădălău la Antena Stars.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel