Bianca Drăgușanu, declarație de iubire pentru Gabi Bădălău: "Îl iubesc"

Data publicării:
Bianca Drăgușanu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, sursa foto Instagram

Bianca Drăgușanu i-a declarat iubirea lui Gabi Bădălău. Blondina se află în plin scandal cu Alex Bodi. 

Bianca Drăgușanu se află din nou în plin scandal cu fostul soț, Alex Bodi. Blondina trece printr-o perioadă mai grea, dar iubirea pentru Gabi Bădălău, o ajută să treacă mai ușor peste acuzațiile primite din partea afaceristului. Chiar dacă timp de câteva luni, cei doi și-au ținut relația departe de ochii curioșilor, acum au decis că este timpul să își facă publice sentimentele. 


”Gabi este liniștea mea. Am avut probleme în cuplu, am fost și despărțiți vreo 48 de ore, dar acum suntem împreună. Îl iubesc și suntem împreună”, a spus Bianca Drăgușanu pentru FANATIK.


Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au trecut prin mai multe perioade tensionate de-a lungul relației, dar acum blondina mărturisește că se înțeleg foarte bine, iar fostul soț al Claudiei Pătrășcanu îi oferă liniștea de care avea nevoie. 


”Ne înțelegem bine, iar el este genul de om care nu vrea să iasă în față, ca alții, când vine vorba de presă. Acum, noi suntem împreună, dar nu am ce să spun multe despre planurile noastre, preferăm să ne concentrăm asupra relației noastre”, a mai explicat blondina. 


Bianca Drăgușanu spune că au fost certați timp de 48 de ore din cauza fostului ei soț, Alex Bodi. Chiar dacă nu a spus motivul pentru care fiul de milionar s-a supărat, aceasta recunoaște că acum lucrurile dintre ei sunt mult mai așezate. 


”Noi am fost despărțiți, cred, vreo 48 de ore, au fost tensiuni în cuplu din cauza fostului meu soț. Dar am reușit să le depășim, să trecem peste”, a mai precizat vedeta. 


Bianca Drăgușanu, despre scandalul cu Alex Bodi


Bianca Drăgușanu îl acuză pe fostul ei soț că își dorește celebritatea și se folosește de numele ei pentru a ajunge pe prima pagină a ziarelor. 


”Mă întreb eu cam ce bărbat este acela care vrea să apară toată ziua în ziare, la televizor. Eu credeam că asta e treaba noastră, a femeilor, dar văd că el atât își dorește. Înțeleg, nu are ce să facă, nu are de ce să se ocupe acum, dar, totuși, parcă e prea mult”, a mai spus, sursa citată, Bianca Drăgușanu.


Bianca Drăgușanu spune că fostul soț este gelos pe relația ei cu Gabi Bădălău și că a făcut tot posibilul să o impresioneze. Dar blondina este îndrăgostită acum de un alt bărbat cu care are gânduri seriose. 

 

Citește și: Alex Bodi are o nouă cucerire. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, fericit în brațele unei brunete focoase/ FOTO

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel