Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre o nouă relație: „Nu voi face niciodată un pas greșit pentru că îmi respect copiii”

Data publicării:
Claudia Patrascanu, foto Instagram
Descriere foto: Claudia Patrascanu, foto Instagram

Viața Claudiei Pătrășcanu s-a schimbat radical după divorțul de Gabi Bădălău. Ce spune vedeta despre o nouă relație de iubire?

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au decis să meargă pe drumuri separate, în ciuda relației frumoase pe care au avut-o în trecut. Chiar dacă îi unesc doi copii minunați pe care îi au împreună, artista și fiul de milionar nu au stat pe gânduri și au depus actele de divorț. Chiar dacă despărțirea dintre cei doi a fost presărată cu multe acuzații și certuri, lucrurile dintre cei doi s-au mai așezat în ultima perioadă. Vedeta nu exclude o nouă relație de iubire pe viitor, dar are câteva reguli pentru bărbatul care va vrea să îi cucerească inima. 


„Bărbatul care va exista în viața mea va trebui să respecte asta. Dacă va ințelege că sunt persoană publică, atunci înseamnă că este cu adevărat și bărbat. Niciodată nu am fost acel om disperat să fiu cu cineva. Viața mea este frumoasă, așa cum știu eu să mi-o fac. Eu mă simt foarte bine cu mine”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru Antena Stars.


Claudia Pătrășcanu a trecut peste despărțirea de Gabi Bădălău: „Nu aș putea să mai fiu cu un om față de care nu mai am sentimente”


Pentru Claudia Pătrășcanu, relația cu cei doi copii ai săi este cea mai importantă. Vedeta spune că viitorul pretendent va avea nevoie de acordul celor mici pentru a putea fi într-o relație cu ea. Claudia Pătrășcanu susține că până în prezent nu le-a făcut celor mici cunoștință cu niciun alt bărbat, deoarece acest pas este unul extrem de important, iar acea persoană trebuie să merite cu adevărat acest lucru. 


„Am doi băieți acasă care mă fac să nu îmi doresc mai mult. Este dragostea supremă. Copiii chiar simt și un motiv pentru care, și chiar ei i-au spus tatălui, când știi că ramâi cu acea persoană, mă gândesc că atunci trebuie să vii să le explici copiilor, ca să înțeleagă și ei. eu nu voi face niciodată un pas greșit pentru că îmi respect copiii”, a mai spus vedeta.


Claudia Pătrășcanu, speriată că fostul soț i-ar putea lua copiii: „Tatăl dorește să-i ia de lângă mine”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel